Haasteranking

ESRC:llä on jo pitkään ollut haasteranking, joka on toiminut myös mm. seuran mestaruuskilpailuiden sijoitusten tekemisessä kansallisen rankingin sijaan. Se on ollut magneettinappisysteemi hallilla seuran ilmoitustaululla, mutta kaudella 2020-21 se siirtyi Sportsnetwork.fi -alustalle. Sinne merkataan itsenäisesti sekä valmennusryhmissä pelattuja haasteotteluita, Espoon Lohkoliigan kaikki ottelut, Kuukausiskabojen kaikki ottelut sekä ESRC:n mestikset.

ESRC:n haasteranking sportsnetwork.fi -alustalla toimii suunnilleen samaan tapaan kuin vanha magneettinappirankingimme Esportin seinällä, paitsi että kaikille pelaajille on toistaiseksi yksi yhteinen ranking ilman ikä- ja sukupuolijaottelua. Tätä voi käyttää esim. kilvoitteluun pelikavereiden kanssa, treenimatsien tulosten tilastoimiseen sekä uusien pelikavereiden löytämiseen ”challenge request” -ominaisuuden kautta. Voit käyttää alustaa tietokoneelta tai puhelimelta selaimen kautta. Systeemi on hyvin yksinkertainen, kunhan löydät tiesi sisään. Tiimimme onkin tehnyt kätevät ohjevideot Sportsnetwork-systeemin käyttöön, ne ovat Youtubesta katsottavissa vain näillä linkeillä:

Käyttöönottovideo:
https://youtu.be/0aVqGgvJJhg

Käyttöohjeet:
https://youtu.be/9D_aoegoz5c

 

Käy siis ihmeessä rekisteröitymässä ja kirjaa seuraavan treenimatsin tulos – jo yli 50 seuran jäsentä on mukana! www.sportsnetwork.fi