Seuraillat

Seuraillat ovat vapaamuotoisia, omatoimisia peli-iltoja ESRC:n jäsenille. Ne ovat edullinen tapa pelata sosiaalista squashia, löytää uusia pelikavereita ja saada haastavia vääntöjä viikottain. Sopii eritasoisille ja -ikäisille pelaajille.

ESRC:llä on kaksi viikottaista seurailtaa. Seuraillat maksavat 5 € / kerta 1.1.2023 lähtien. Maksu suoritetaan ESRC:n MobilePay-numeroihin. Puolen vuoden pelioikeus seurailtoihin edullisesti 80 € yhdelle hallille ja 120 € molempien hallien seurailtoihin. Kausimaksu maksettavissa myös liikuntaeduilla. Ota yhteys raila.luhtala@esrc.fi mikäli haluat maksaa kausimaksun.

  • perjantaisin klo 16.30-19.00 Kivenlahti Squashissa kentillä 1-4. Pääsy halliin PIN-koodilla. ESRC:n Kivenlahti MobilePay numero: 66443
  • lauantaisin klo 14.45-18.45 Esport Centerissä kentillä 6-10. Ensimmäiset kaksi tuntia liiga- ja muille kilpapelaajille, myös kilpajunioreille, viimeiset kaksi tuntia kaikille seuran jäsenille. ESRC:n Esport Center MobilePay numero: 82863

Seurailloissa tulee pelata siten, että kaikki paikalle saapuneet pääsevät pelaamaan tasaisesti eikä kenenkään odotusaika veny harmittavan pitkäksi. Seuraillan perusajatus on löytää uusia pelikavereita ja pelata vähän kaikkien kanssa eikä pelata etukäteen kaverin kanssa sovittuja, kokonaisia otteluita.

Kivenlahden seurailtaan ovat tervetulleita kaikki ESRC:n jäsenet mihin aikaan tahansa. ESRC:n Esport Centerin seurailta on jaettu kahteen osaan: klo 14.45-16.45 pelaavat liiga- ja muut kilpapelaajat, mukaan lukien kilpajuniorit, klo 16.45-18.45 pelaavat kaikki seuran jäsenet. Seurailta on tarkoitettu seuran aikuisjäsenille ja toki myös junioreille, jotka kaipaavat jo kovempaa pelituntumaa.