Tietoa seurasta

Espoo Squash Rackets Club ry on perustettu 7. huhtikuuta 1978 ja se on yksi Suomen vanhimmista squashseuroista. Seura toimii kolmella hallilla: Esport Centerissä, Kivenlahti Squashissa ja Targa Arenalla. Jäseniä sillä on lähes 350, josta yli 100 on junioreita. Pääosa jäsenistä muodostuu harrastajapelaajista, jotka ovat liittyneet seuraan saadakseen uusia pelikavereita sekä junioreista, jotka käyvät valmentajan vetämissä harjoituksissa. Voidaan sanoa, että ESRC on ollut vuoden 2010 jälkeen Suomen menestynein kilpasquashseura mm. seitsemän miesten ja kuuden naisten SM-liigakullan johdosta. ESRC tunnetaan yhtälailla vahvana junioriseurana, jonka squashakatemia valmentaa jatkuvasti uusia pelaajia juniorimaajoukkueisiin. Seuramme toiminnan peruspilarit ovat valmennus eri muodoissaan, ”seuraillat” eli vapaamuotoiset peli-illat jäsenille, kilpailutoiminta ja tietysti hyvät jäsenedut. 

  • Järjestämme toimintaa kaiken ikäisille ja tasoisille squashpelaajille. Squashkouluun osallistuu junioreita 4-vuotiaasta alkaen ja seuraamme on tullut viime vuosina mm. SM-mitaleita 60+ -seniorisarjasta. Sille välille mahtuu paljon erinäköistä squashtoimintaa.
  • Olemme lasten ja nuorten harrastustoiminnan osa-alueelta Olympiakomitean tähtiseura vuodesta 2018 ja sitä ennen Sinettiseura vuodesta 1994.
  • Vuonna 2017 olimme ehdolla vuoden urheiluseuraksi ja meidät valittiin finaalikierrokselle, 5 parhaan joukkoon.
  • ESRC on jäsenmäärältään Suomen suurin squashseura ja juniorijäsenten määrältään suurin junioriseura.

 

Mitä ESRC tarjoaa?

 

Tästä linkistä pääset edellisille nettisivuillemme tutustumaan seuran menneisyyteen