Jäsenedut

Kaikille jäsenille

1) Maksuton seurailta Esport Centerissä lauantaisin klo 14.45-18.45

2) Maksuton seurailta Kivenlahti Squashissa perjantaisin klo 16.30-19 (sisään PIN-koodilla, kysy info@esrc.fi jos olet jäsen etkä tiedä koodia)

3) Pelit primetime-ajan ulkopuolella alennettuun hintaan 4€/30min (Esport Centerissä arikisin klo 7.15-15.15, lauantaisin koko päivän ja sunnuntaisin 7.15-18.15; Kivenlahti Squashissa ja Targa Arenalla arkisin ennen klo 16.00, viikonloppuisin koko päivän)

4) Voit rekisteröityä ESRC:n rankinglistalle Sportsnetwork.fi -palvelussa ja löytää pelikavereita.

5) Esport Center ja Arena Fitnesscard – 15 %

6) Squashmailat ja -pallot Esportin Shopista -20%, muut ostokset Shopista – 15 % (ei ALE-tuotteet)

7) Tarjoushintainen kesäkortti Kivenlahti Squashissa ja Esport Centerissä 1.6-14.8. Kortti oikeuttaa pelaamaan vaikka useampia kertoja/päivä.

8) Mahdollisuus osallistua kansallisiin kilpailuihin sekä Squashliigaan

9) Pääset osallistumaan seuran tapahtumiin, kuten “Espoon Lohkoliiga“-kuukausisarjaan, seuran mestaruuskilpailuihin, pikkujouluihin ja kauden päättäjäisiin.

10) Jäsenhinnat www.86sport.fi -varustekaupassa: –10 % alennus jäsenkoodilla. Karakal, Harrow ym. mailapelituotteita.

 

Junioreille lisäksi (alle 20-vuotiaille)

1) Jos tulet mukaan valmennusryhmään, niin pelaaminen Esport Centerissä vapailla/tyhjillä kentillä varaamatta milloin vain maksutta (kassalle ilmoitetaan vain seuran jäsenyys ja oma nimi)

2) Jos et ole valmennusryhmässä, niin pelaaminen Esport Centerissä vapailla/tyhjillä kentillä varaamatta milloin vain alennettuun hintaan 2€/kerta (maksetaan kassalle, ilmoitetaan oma nimi ja seuran jäsenyys)

4) Esport Center ja Arena Fitnesscard – 50 % (sinun tulee olla vähintään 14-vuotias)

5) Tarjoushintainen kesäkortti Kivenlahti Squashissa ja Esport Centerissä 1.6-14.8. Kortti oikeuttaa pelaamaan vaikka useampia kertoja/päivä. Junioreille edullisempi kuin aikuisille.

6) Pääset osallistumaan seuran junioreille suunnattuihin tapahtumiin, kuten juniorien pikkujouluihin ja seuran mestaruuskilpailuihin.