Jäsenmaksut

Maksamalla seuran vuosijäsenmaksun pääset nauttimaan seuran jäseneduista ja mm. osallistumaan kansallisiin squashkilpailuihin. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna, jotta voi osallistua seuran valmennusryhmiin. Katso eri maksuluokat alta.

Liittyäksesi jäseneksi

1) Täytä jäsenhakemuslomake MyClubissa.

2) Saat sähköpostitse viestin, kun jäsenyytesi on hyväksytty ja jäsenmaksulaskun myös sähköpostitse tai verkkolaskuna, jos olet MyClubissa sen vaihtoehdon valinnut.

JÄSENMAKSU, voimassa 1.1.2023 lähtien

  • aikuiset (yli 19 v) 80 €
  • juniorit (9-18 v) 55 €
  • juniorit (0-8 v) 30 €
  • perhejäsenmaksu 130 €
  • kannatusjäsenmaksu 30 € (ei jäsenetuja)

Mikäli liityt seuraan vuoden jälkimmäisellä puoliskolla, niin sinulta laskutetaan 50% jäsenmaksusta. Seurajäsenyytesi on voimassa kalenterivuoden kerrallaan ja päättyy vasta, kun siitä kirjallisesti seuralle ilmoitat, esim. info@esrc.fi.

Jäsenmaksua ei seuran hallituksen päätöksellä voi maksaa liikuntaedulla (ESRC:llä käytössä Smartum. Edenred ja ePassi), mutta niitä voi käyttää omien seuraillan kausikorttien, squashkurssien, squashleirien tai valmennusmaksujen maksamiseen. Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia eli esim. perheenjäsenen maksuja ei niillä voi maksaa.

HUOM! Tapaturmavakuutuksen ottaminen on jokaisen henkilökohtainen asia. Seura ei vastaa pelaamisen aiheuttamista vammoista ja niistä aiheutuvista kuluista, joten suosittelemme vahvasti hankkimaan myös ohjatuissa harjoituksissa voimassa olevan vakuutuksen. Squashlisenssi on siihen hyvä vaihtoehto ja sitä edellytetäänkin osallistuttaessa Squashliiton kansallisiin kilpailuihin. Ks. lisätietoa Squashliiton sivuilta ->Squashliitto.