Kilpaleiri

Squashleiri kilpajunioreille 27.12.-29.12.2023 Espoossa

 

Suomen naisten ykkönen ja PSA:n 55. Emilia ”Emppa” Soini sekä aikuisten maajoukkuevalmentaja ja ESRC:n päävalmentaja Tommi Lind järjestävät yhdessä Espoo Squash Rackets Clubin kanssa squashleirin kilpajunioreille täysihoidolla ja majoituksella Kivenlahti Squashissa 27.12.-29.12.2023. Leirin ideana on harjoitella, viettää aikaa ja yöpyä yhdessä mahtavalla porukalla Kivenlahti Squashin tiloissa.

 

Ilmoittaudu tästä linkistä mukaan viimeistään 20.12.!

 

Leiripaikkoja jäljellä 15/20.

 

 

 

Kenelle leiri on tarkoitettu?

Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille aktiivisesti kilpailuissa käyville junioreille, jotka ovat kiinnostuneita oman squashosaamisensa kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja haluavat saada huippuvalmennusta ja hienoja kokemuksia lajin parissa.

Miksi tulla mukaan leirille?

Yönylileirit, joissa majoitutaan yhdessä porukalla ja samassa paikassa ovat ainutlaatuisia kokemuksia, joita hyvin harvoin Suomessa järjestetään. Leirillä pääsee tutustumaan ja hitsautumaan yhteen samanhenkisten pelaajien kanssa normaalia arkea paremmin, sillä olemme 24/7 yhdessä. Tähän kun yhdistetään huipputason valmennus niin kokemus on varmasti hyvin ainutlaatuinen. Tällä kertaa leiri toimii myös loistavana valmistavana harjoitteluna 13.-14.1. pelattaviin juniorien SM-kilpailuihin. Tätä leiriä ei siis kannata missata!

Mitä kaikkea leirillä harjoitellaan?

Leiri on monipuolinen kokonaisuus, joka rakentuu lajitreeneistä, pelitreeneistä, oheistreeneistä, taktiikkaluennoista / harjoitteista, ryhmäytymisen harjoittelusta sekä muutamiin psyykkisiin työkaluihin tutustumisesta.

 

 

Minkälainen on leirin ohjelma?

Tarkka ohjelma ilmoitetaan leiriläisille myöhemmin, mutta pääpiirtettäin ohjelma rakentuu seuraavasti:

Ke 27.12.

Kokoontuminen

Tasoryhmä 1, lajiharjoitus | Tasoryhmä 2, taktiikkaluento
Tasoryhmä 2, lajiharjoitus | Tasoryhmä 1, taktiikkaluento

Lounas

Tasoryhmä 1, peliharjoitus | Tasoryhmä 2, ryhmätehtävä
Tasoryhmä 2, peliharjoitus | Tasoryhmä 1, ryhmätehtävä

Välipala

Oheisharjoitus

Illallinen

Vapaa-aika

 

To 28.12.

Aamupala

Psyykkisen valmennuksen luento

Tasoryhmä 1, lajiharjoitus | Tasoryhmä 2, taktiikkaluento
Tasoryhmä 2, lajiharjoitus | Tasoryhmä 1, taktiikkaluento

Lounas

Tasoryhmä 1, peliharjoitus | Tasoryhmä 2, ryhmätehtävä
Tasoryhmä 2, peliharjoits | Tasoryhmä 1, ryhmätehtävä

Välipala

Oheisharjoitus

Illallinen

Vapaa-aika

 

Pe 29.12.

Aamupala

Psyykkisen valmennuksen luento

Tasoryhmä 1, lajiharjoitus | Tasoryhmä 2, taktiikkaluento
Tasoryhmä 2, lajiharjoitus | Tasoryhmä 1, taktiikkaluento

Lounas

Leirikisat

Leirin päätös

Halukkaat voivat lähteä vielä syömään

 

Mitä tarvitsen osallistuakseni leirille?

Leirille osallistuaksesi tarvitset Squashliiton kautta hankitun lisenssivakuutuksen tai oman tapaturmavakuutuksen. Lisäksi osallistujilta toivotaan aktiivista kilpailutaustaa (esim. Keitsi Cupit, juniorien SM-kisat, kansalliset kisat jne). Jos et ole varma, voitko pelitasosi / kilpailutaustasi puolesta osallistua leirille, ota yhteyttä Tommi Lindiin +358505249777 soittamalla, whatsappilla tai tekstiviestillä tai sähköpostitse osoitteeseen tommi.lind@esrc.fi.

 

Miten yöpyminen on järjestetty ja mitä tarvitsen yöpymistä varten?

Yöpyminen järjestetään Kivenlahti Squashin neloskentällä ja molemmat valmentajat yöpyvät myös hallilla, eli toimivat valmentamisen lisäksi valvojina koko leirin ajan. Yöpymistä varten tarvitset jonkinlaisen makuualustan, esim. retkeilyalustan tai jonkinlaisen makuupatjan, esim. ilmatäytteisen, sillä squashkentän lattia itsessään on turhan kova makuualustaksi. Vahva suositus ilmapatjalle tai jollekin muulle paksummalle patjalle, sillä tuo lattia tosiaan on kova. Lisäksi tarvitset makuupussin ja tyynyn, jotta yöpyessä ei tule kylmä eikä niska tule kipeäksi. Jonkinlainen yövalo voi tulla tarpeen vessakäyntejä varten, mutta tämä hoituu myös kännykän valon avulla, eli erillistä taskulamppua yms ei ole välttämätöntä ottaa mukaan.

 

Entä jos en tahdo yöpyä hallilla muiden kanssa?

Leirin ajatus ja idea olisi nimenomaan olla isolla porukalla tiiviisti yhdessä koko leirin ajan, mutta jos yhdessä yöpymisen sijasta haluaa kuitenkin olla muualla yötä, niin sekin ilman muuta onnistuu. Sitten täytyy vain joka päivä reissata kotiin / yöpymispaikkaansa ja palata aina aamulla takaisin leirille. Leirin hinta ei muutu, vaikka yöpyisi muualla.

 

Mitä muuta tarvitsen leirille mukaan?

-Squashvarustus
-Peseytymisvälineet ja pyyhkeen
-Omia eväitä, jos haluaa tarjottujen ruokailuiden ulkopuolella nauttia lisäenergiaa
-Rahaa, mikäli haluaa esim. vapaa-ajalle ostaa omia eväitä.

Mitä leiri maksaa ja mitä hintaan sisältyy?

Leirin hinta on 220 euroa / osallistuja.

Hintaan sisältyy valmennus, kenttämaksut, kaikki leirin harjoitukset ja aktiviteetit, ruokailut (aamupalat torstaina ja perjantaina, kolme lounasta, välipalat keskiviikkona ja torstaina, illalliset keskiviikkona ja torstaina (sekä vapaaehtoinen illallinen perjantaina) sekä majoitus Kivenlahti Squashissa.

Leiri laskutetaan sähköpostitse ennen leiriä.

 

Montako pelaajaa mahtuu mukaan leirille?

Leirille mahtuu maksimissaan 20 pelaajaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa siis paikkasi nopeasti!

Mikä on minimimäärä osallistujia, jotta leiri voidaan järjestää?

Leiri järjestetään, mikäli vähintään 10 pelaajaa ilmoittautuu leirille mukaan.

Miten voin ilmoittautua mukaan leirille ja milloin on viimeinen ilmoittautumispäivä?

Leirille pääset ilmoittautumaan allaolevasta linkistä avautuvalla ilmoittautumislomakkeella:

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Ilmoittautuminen päättyy jo keskiviikkona 20.12., joten varaa paikkasi nopeasti!

 

Leirin peruutusehdot

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Ilmoittautumisen voi perua 20.12. asti maksutta ja tämän jälkeen ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

 

Kysyttävää / lisätietoja

Mikäli leiriin liittyen herää kysyttävää tai mietteitä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä Tommi Lindiin soittamalla, whatsappilla tai tekstiviestillä numeroon +358505249777 tai sähköpostitse osoitteeseeen tommi.lind@esrc.fi

 

Tervetuloa mukaan talven kovimmalle squashleirille!