Varustekaupassa uutuuksia – nyt kannattaa tilata!

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Seuratoiminta

Kuulutko Sinä niihin onnellisiin, jotka rakastavat maailman tehokkainta ja hauskinta mailapeliä? Tunnusta nyt lajia ja tilaa T-paita ja huppari squash-painatuksella! Voit valita tekstiksi joko:

KEEP CALM AND PLAY SQUASH
tai
I ❤ SQUASH

T-paidoista löytyy miesten ja naisten mallit erikseen, pään yli vedettävä huppari on unisex-mallia, koot XS-3XL (naisten T-paidat XS-XXL). Materiaali on laadukasta 100 % puuvillaa. Sopivan koon valitset tuotteiden kohdalta löytyvistä kokotaulukoista.

Tutustu värivalikoimaan, valitse mieleisesi painatus ja tilaa osoitteessa: https://www.tiimikauppa.fi/tuote-osasto/espoosquash/. Tässä muutamia esimerkkejä:

T-paidan hinta painatuksella 19 €, hupparin 38 €. Toimituskulut ja -tavat näet, kun olet valinnut tuotteesi ostoskoriin. Esim. yhden T-paidan postituskulu on 2,79 €, yhden tai useamman hupparin 9,80 €. Toimitusaika on 1,5-2 viikkoa. Voit myös tilata tuotteet kotiovelle asti toimitettuina muutaman euron lisämaksulla.

Tilaamalla tuet myös Espoo Squash Racket Club ry:n toimintaa. Koronavirus koettelee seuran taloutta raskaasti, ja tilaamalla lajipaidan tai -hupparin autat varmistamaan valmennuksen ja muun seuratoiminnan jatkumisen, kun koronakoettelemus on ohi.


Tutustu samalla varustekaupan ESRC-tuotteisiin! Olisiko uudelle seurapaidalle tai -hupparille tarvetta?

If you need help with ordering these squash- and ESRC-products please be in touch with Raila: raila.luhtala@esrc.fi.