You are currently viewing ESRC:n pikkujouluolympialaiset 20.12.2022

ESRC:n pikkujouluolympialaiset 20.12.2022

ESRC:n Pikkujouluolympialaiset näkivät vihdoin päivänvalon. Koronan takia monta vuotta peruuntuneet kilpailut saatiin eilen vihdoin vietyä läpi.

Osallistujia oli paikalla seuran nuorimmasta aina vanhimpiin junnuihin asti. Kaikki taistelivat huikealla asenteella läpi 9 lajia. Suosituimmiksi lajeiksi osoittautuivat “meren ylitys”, “pallojen keruu”, “temppurata” sekä tietenkin “Squashturnaus” pehmopalloilla.

Voittajiksi selviytyivät tällä kertaa Villen, Ellenin ja Lukaksen joukkue “Ruotsinlaiva”. Piparit ja glögi maistui ja tunnelma oli joulumusiikin säestämänä katossa. Kannattaa tulla mukaan ensi vuonna nähdäkseen mitä lajeja valmentaja ovat silloin keksineet. Onnittelut ja kiitokset kaikille osallistujille, oli huikean hauska tapahtuma.

Hyvää Joulua kaikille ESRC:n valmennustiimin puolesta🎄🎅