ESRC:n varainkeruukampanja nyt käynnissä – tule mukaan!

Koronakriisi runtelee nyt meitä kovakouraisesti, eikä squashyhteisökään säästy kohtelulta. Espoo Squash Rackets Club ry on joutunut keskeyttämään squashkauden lopettamalla seuran tapahtumat ja valmennukset, mutta kuluja syntyy edelleen sopeuttamistoimista huolimatta. ESRC:n talous on ollut vahva, ja seuran hallitus on tietoisesti pitänyt kassareserviä tiukan paikan varalle. Nyt se tiukka paikka on käsillä ja reserviä syödään sellaisella vauhdilla, että jatkuvuutemme on jo kesällä vaakalaudalla.

Jotta niin ei kävisi ja voisimme ensi kaudella taas nauttia squashista hyvässä seurassa, käynnistämme varainkeruukampanjan kerätäksemme varoja valmennuksen kulujen kattamiseen. Tule mukaan valitsemallasi panoksella varmistamaan erityisesti juniorivalmennuksemme jatkuvuus! Keräyksemme on käynnissä kolme kuukautta: 20.4.19.7.2020. Keräämämme raha menee suoraan ja lyhentämättömänä valmennuksen kulujen kattamiseen.

Keräykselle on poliisin lupa RA/2020/397.

Jos suinkin tunnet, että voit tällaisessa tilanteessa tehdä lahjoituksen – pienen tai isomman – laita sellainen tulemaan keräystä varten perustetulle tilille:

Espoo Squash Rackets Club ry

FI36 5788 7620 0348 78

käytä viitenumeroa 1122

Kiitämme ymmärryksestäsi ja toivomme mukaantuloasi, pientäkin. Toivomme samalla, että keräys ja kriisi sen taustalla jäisivät historiaan ainutkertaisina ilmiöinä.

ESRC:n puheenjohtaja, muu hallitus, toiminnanjohtaja ja valmentajat

Lisätietoja ESRC:n varainkeruukampanjasta ja toiminnasta korona-aikana:

ESRC:n puheenjohtaja Ilkka Forsell, ilkka.forsell@esrc.fi, puh. 050-523 1787

ESRC:n toiminnanjohtaja Raila Luhtala, raila.luhtala@esrc.fi, puh. 050-555 3978

Jos lähipiirissäsi oleva yritys haluaa tukea ESRC:tä, niin ota yhteyttä: raila.luhtala@esrc.fi.