You are currently viewing ESRC:lle Squashliigan tuplamestaruus kaudella 2021-22!

ESRC:lle Squashliigan tuplamestaruus kaudella 2021-22!

ESRC nappasi Squashliigan mestaruuden sekä miesten että naisten sarjassa Talihallissa 9.-10.4.2022 mitellyn Superviikonlopun päätteeksi! Molemmissa sarjoissa ESRC pääsi pelaamaan viimeiseksi kärkitaistelun. Miehissä Kouvolan Squashia vastaan kolmospelaajamme Tatu Knuutila nappasi tarvitun yhden voiton Janne Järvisestä, vaikka KSQ veikin yhteismatsin 3-1. Naisissa tarina oli samankaltainen: hopealle tullut Helsinki Squash Rackets Club vei viimeisen matsin 2-1, mutta Emilia Soinin ykkösten ottelussa ottama voitto Riina Koskista vastaan ratkaisi Suomen-mestaruuden ESRC:lle. Suuresti onnea joukkueissa kauden aikana pelanneille!

Kuvassa kaikki ESRC:n miesten joukkueessa kaudella 2021-22 pelanneet. Vasemmalta: Elias Korhonen, Jaakko Vähämaa, Atte Stengård, Matias Tuomi, Tatu Knuutila.
Naisten joukkueessa pelasivat superviikonloppuna Jane Kotila, Riikka Piekäinen, Emilia Soini ja Marja Vainio. Lisäksi kauden aikana joukkueessa pelasi Emilia Korhonen.