You are currently viewing Juniorien SM-kilpailut Espoossa, ESRClle mahtava mitalisaalis!!!

Juniorien SM-kilpailut Espoossa, ESRClle mahtava mitalisaalis!!!

ESRC järjesti 13.-14.1.2024 Juniorien SM-kilpailut Esport Centerissä. paikalle saatiin lähes 60 osallistujaa mikä viime vuosiin nähden oli hieno määrä suomalaisia junioripelaajia samaan aikaan samassa paikassa. Luokkia järjestettiin yhteensä 9.
ESRC menestyi myös tänä vuonna mainiosti. Kotikisoista saaliina oli 12/27 mitalia seuran pelaajille. Lisäksi kolme muuta ESRCssä treenaavaa pelaajaa otti SM-mitaleja. ESRC onnittelee.
Kisojen tuplamestareita eli kahden sarjan voittajia olivat Olli Soini (Pojat U17 ja U19) ja Ellen Borgström (Tytöt U13 ja U15), molemmat ESRCstä🏆💪
Kaikki mitalistit lueteltu alla ja mitalistien kuvat myös tässä julkaisussa.
Kisojen lopulliset tulokset löytyvät Club Lockerista
Kaikki kisojen kuvaajan Atte Mäkisen hienot kisakuvat löytyvät täältä.
🥇Kultaa: Stella Monto HSRC
Onnittelut mitalisteille ja kiitos kaikille muille osallistujille, katsojille ja kannustajille hienosta squashtapahtumasta.
Kiitokset ja onnittelut myös koko kisatiimille hienosti läpivedetystä kilpailusta. Ilman teitä vapaaehtoisia näitä kisoja ei järjestettäisi. Kilpailutiimissä mukana ESRCstä olivat Kilpailunjohtajana Matias Tuomi, päätuomarina Karl Kristian Högström, kaavioidentekijänä Ilkka Forsell, tarjoiluvastaavat Riikka Piekäinen ja Tiina Koivu, arpajaisisvastaavat Raila Luhtala ja Marja Vainio sekä Tommi Lind somevastaavana ja Atte Mäkinen valokuvaajana. Lisäksi tuomaroinnissa olivat auttamassa Eino Vaarala ja Tatu Knuutila ja kisajulisteentekijänä Jonas Tana. Striimauksesta vastasi Poku Salo ja Antti Lind. Kiitos kaikille. Ilman isoa kisatiimiä kisaa ei oltais saatu vedettyä läpi yhtä sujuvasti.