You are currently viewing ESRC III nousee Squashliigan miesten kakkosdivisioonaan!
ESRC III: Tuomo Pohjamies, Imad Salim, Mikko Seppänen, Ville Salkala, Tapio Arimo

ESRC III nousee Squashliigan miesten kakkosdivisioonaan!

Helsingin Merihakaan kokoontui lauantaina 14.5.2022 neljä squashjoukkuetta (ESRC III, MetStone, KSQ II ja HSRC II) karsimaan kahdesta kakkosdivisioonan paikasta. ESRC III voitti kaikki kolme otteluaan häviten vain yhden henkilökohtaisen ottelun. Kapteeni Tuomo Pohjamies kommentoi:

Saimme vahvistuksia seuran liigajoukkueiden välisen hyvän yhteispelin seurauksena. Mikko tuli meille Lucky Stroke -joukkueesta ja Imad nelosesta. Tosin pukuhuoneessa käytiin vääntö pelikelpoisuudesta. Onneksi Poku oli ratkaisemassa asian meille myönteisesti. Ville pelasi ykköspaikkaa ja hoiti osansa mallilla voittaen kaikki pelinsä, kuten Imad, Tapio ja Mikkokin. Ainoan tappion koki Tuomo, joka pelasi 2-3 Petri Vesaa vastaan. ESRC III oli karsintojen selkeä ykkönen ja nousee kakkosdivariin!

Joukkueessa pelasivat kauden aikana lisäksi Tapio Koivu, Vesa Kylmälä, Juha Liimatainen, Patrik Nyström ja Tero Timberg. Osallisena menestykseen oli myös Kalle Högström, joka luovutti kapteeninnauhan Tuomolle kauden alussa. ESRC onnittelee kolmosjoukkuetta sarjanoususta, joka on oikein tervetullut, sillä ilman sitä meillä olisi joukkueita vain SM-sarjassa ja kolmosdivarissa! Täältä voit tutkia runkosarjan tuloksia ja tilastoja, täältä näet karsintalohkon kaikki tulokset ja ESRC III:n ottelutulokset vielä alla kuvina.