You are currently viewing Aikuisvalmennus tauolle, juniorivalmennus käynnistyy 1.1.2003 ja sen jälkeen syntyneille

Aikuisvalmennus tauolle, juniorivalmennus käynnistyy 1.1.2003 ja sen jälkeen syntyneille

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tänään julkaissut päätöksensä liikuntatoimintaa koskevien rajoitusten jatkamiseksi. Näin ollen ESRC:n squashvalmennus jatkuu ensi maanantaina 10.1.2022 alkaen seuraavasti:

Juniorivalmennus Squashkoulun ja Squashakatemian tekniikka- ja pelitreeneissä järjestetään normaalisti 1.1.2003 ja sen jälkeen syntyneille. Kuntoharjoituksia järjestetään yhdet viikossa, tiistaisin klo 17.15-18.15. Oletamme, että valmennettavat jatkavat samassa ryhmässä kuin syksyllä, ellei muutoksista ole ilmoitettu. Olethan yhteydessä, jos haluat lisätä treenejä, vaihtaa ryhmää tai lopettaa valmennuksessa. Ole myös yhteydessä, jos et terveydellisistä syistä (esim. kuulut riskiryhmään) halua osallistua.

Aikuisvalmennusryhmiä, maanantain kuntoharjoituksia ja keskiviikon aamutreenejä ei järjestetä ajalla 10.1. – 7.2.2022 eivätkä ennen vuotta 2003 syntyneet valitettavasti saa osallistua Squashakatemian valmennusryhmiin tällä ajalla. Muistakaahan aikuisvalmennettavatkin olla yhteyksissä mahdollisista muutoksista kevään treeneihinne.

ESRC:n toiminnassa ovat voimassa nämä terveysturvallisuusohjeet.

In English:

The Regional State Administrative Agency of Southern Finland has published its decision to extend the restrictions concerning sports activities today. Accordingly, ESRC’s squash training will continue next Monday, 10 January 2022, as follows:

Junior coaching at the Squash School and Squash Academy for those born on or after January 1, 2003 will be held normally. We assume that the athletes will continue in the same group as in the autumn season unless we have been informed about changes. Please contact us if you want to add more training, change your group or quit in coaching. Also, contact us if you do not want to participate for health reasons.

Adult coaching groups, Monday‘s fitness training and Wednesday‘s morning training will not be organized from 10.1. to 7.2.2022. Those born before 2003 are unfortunately not allowed to participate in the training groups of the Squash Academy during this time. Remember to be in touch about changes to your training this spring.

These health safety guidelines are valid in ESRC’s activities.