You are currently viewing Squashin starttikurssi joululomalla 3.-4.1.2022

Squashin starttikurssi joululomalla 3.-4.1.2022

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Valmennus

Espoo Squash Rackets Club järjestää leirimuotoisen squashin starttikurssin 9-14-vuotiaille junioreille joululomalla 3.-4.1.2022. Ohejlmaa on sekä maanantaina että tiistaina klo 10-15. Kyseessä on intensiivikurssi aloittelijoille, joten tässä on hyvä mahdollisuus päästä kiinni uuteen lajiin. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, tervetuloa mukaan! Kurssipaikkana on Esport Center Tapiolan urheilupuistossa. Tutustu leirimainokseen alta ja ilmoittaudu kavereiden kanssa mukaan 27.12.2021 mennessä!

Leirin hinta on 90 euroa ja se sisältää leiriaktiviteettien lisäksi välipalan molempina päivinä. Leirin vastuuohjaajana toimii ESRC:n päävalmentaja Tommi Lind. Lisätietoja: info@esrc.fi.