You are currently viewing ESRC:n pikkujoulutapahtumia tulossa!

ESRC:n pikkujoulutapahtumia tulossa!

ESRC:n squashvuosi ja syyskausi huipentuvat pikkujoulutapahtumiin!

ESRC:n jo perinteikkäät Padeltonttuilu & Pikkujoulut järjestetään lauantaina 11.12.2021 – tervetuloa mukaan! Padeltapahtuma alkaa klo 11.40 Targa arenalla, Ymmerstassa. Targalla on uudet hienot tilat padelin pelaamista ja pikkupurtavien nauttimista varten. Pikkujouluillanvietto järjestetään klo 19 ravintola Fat Lizardissa, Otaniemessä. Voit osallistua vain yhteen osioon tai molempiin! Ilmoittautumaan tästä linkistä.

ESRC järjestää uudistetut Pikkujoulu-Olympialaiset juniorijäsenilleen 4.12.2021 klo 11-15 Kivenlahti Squashissa. OLYMPIALAISET tarkoittaa joukkuekilpailua kymmenessä eri lajissa, toisin sanoen KYMMENOTTELUA. Jotkut lajit vaativat älyä, jotkut ketteryyttä ja taitoa, toiset jopa voimaa. Lajit ja joukkuejaot selviävät vasta paikan päällä! Välipalaa ja pipareita kaikille osallistujille. Joukkuekisa 10 € / osallistuja.  Ilmoittautumaan pääset tästä.

Uudelta ilmoittautumissivulta löydät kootusti tapahtumien ilmoittautumiset, kutsujulisteet ja aikuisten pikkujoulujen menun: www.esrc.fi/ilmo