You are currently viewing ESRC:n juniorivalmennus käynnistyy rajoitetusti 1.2.2021 – ESRC coaching restarting

ESRC:n juniorivalmennus käynnistyy rajoitetusti 1.2.2021 – ESRC coaching restarting

ESRC:n hallitus on päättänyt käynnistää juniorivalmennustoiminnan (alle 20-vuotiaille) tietyin rajoituksin ensi maanantaista, 1.2.2021 alkaen. Tämä on Espoon kaupungin keskiviikkona 27.1. tekemän linjauksen mukaista.

Käynnistämme siis junioreiden tekniikkatreenit, pelitreenit ja kuntotreenit. Yli 20-vuotiaat, jotka ovat harjoitelleet junioriryhmissä eivät valitettavasti voi osallistua harjoituksiin ainakaan vielä helmikuun aikana.

Ilmoita meille ystävällisesti tällä lomakkeella, aiotko (tai aikooko lapsesi) osallistua harjoituksiin. Vastausaikaa on keskiviikkoiltaan 3.2.2021 klo 23.59 saakka. Huom. kuntotreeneihin on ilmoittautuminen – 10 ensimmäistä otetaan mukaan maanantain ja tiistain ryhmiin. Tarvittaessa perustetaan lisäryhmiä.

Kevätkaudella järjestämme poikkeuksellisesti valmennusta myös Espoon talvilomaviikolla (vko 8). Kevätkauden hinta määräytyy toteutuneiden valmennuskertojen perusteella.

Harjoituksissa tulee noudattaa tänne kerättyjä turvallisuusohjeita: https://www.esrc.fi/next/?p=14505.

Harjoitusajat ovat samat kuin syyskaudella. Jos et muista omaa harjoitusaikaasi, ole yhteydessä info@esrc.fi tai valmentajaasi. Joihinkin teistä otetaan erikseen yhteyttä mahdollisista aikataulumuutoksista.

Aikuisvalmennusryhmiä, squashin kokeilukertoja tai neljän kerran squashkursseja ei voida tässä kohtaa vielä käynnistää.

Info in English:

ESRC board has decided to restart ESRC coaching for juniors (under 20 years old) with some limitations from next Monday, 1.2.2021 onwards. This is in line with the policy published by city of Espoo on Wed 27.1.

We are restarting squash sessions, practice sessions and fitness sessions (tekniikkatreenit, pelitreenit & kuntotreenit). Those of you who are over 20 years old and have been training with juniors: unfortunately you are not allowed to participate at least during February.

Please let us know by filling this form are you (or your child) going to participate.

The form is in Finnish. Please contact info@esrc.fi if you need help with the form, and please answer before Wed 3.2.2021 11.59 pm. Please note: fitness sessions are available only if you enter on the form – 10 first entries are accepted for both Monday and Tuesday groups. We’ll establish new fitness sessions if needed.

This season we are exceptionally offering weekly training also during Espoo winter holiday (week 8). The price for spring season will be based on the amount of training weeks we are able to carry out.

During all ESRC training sessions these health & safety regulations must be obeyed: https://www.esrc.fi/next/?p=14505 (in Finnish).

Time slots for training sessions are the same as during fall season. If you have forgotten your schedule please be in touch with info@esrc.fi. We’ll contact some of you separately for schedule changes.

Coaching groups for adults, try out -sessions and 4-time squash courses can unfortunately not yet be started.