Tapio “Tape” Koivu ESRC:n kunniapuheenjohtajaksi

ESRC:n tähän mennessä 42-vuotisen historian pitkäaikaisin puheenjohtaja, Tapio “Tape” Koivu päätettiin yksimielisesti kutsua seuran kunniapuheenjohtajaksi seuran vuosikokouksessa 14.9.2020. Tape on toiminut ESRC:n puheenjohtaja kolmeen eri otteeseen, kaikkiaan 17 vuoden ajan. Hän on heiluttanut seuran puheenjohtajan nuijaa vuosina 1990, 1993-1995, sekä 2007-2019. Seura halusi tällä kunnianosoituksella kiittää sydämellisesti Tapea hänen merkittävästä panoksestaan siihen, että ESRC:ssä on jo pitkään pelattu ja pelataan jatkossakin Suomen suurinta squashia hyvässä seurassa!

Ilkka, Lisa ja Tape uuden kunniapuheenjohtajan nuijansa kanssa

Tapelle viestin kunniapuheenjohtajuudesta veivät ESRC:n nykyinen puheenjohtaja Ilkka Forsell sekä hallituksen jäsen ja taloudenhoitaja Raila Luhtala Isoon Omenaan 25.9., kun olimme Tapen tyttären, Lisan avulla selvittäneet, että mistä tämä nykyään Oulussa asuva ex-puheenjohtajamme perjantai-iltana löytyy.

Ilkka ja Raila onnittelevat Tapea

Hymystä voi päätellä, että Tape otti kunniapuheenjohtajuuden vastaan yllättyneenä, mutta suurella ilolla. Tape on ESRC:n toinen kunniapuheenjohtaja. ESRC:n kaikki kunniajäsenet löydät täältä.