ESRC:n kausi 2020-2021 alkaa, tervetuloa mukaan!

ESRC:n kauden 2020-2021 juniorien ja aikuisten valmennukset käynnistyvät Esport Centerissä ja Kivenlahti Squashissa maanantaina 17.8.2020. Viime kaudella mukana olleille lähetetään alustavat treeniaikataulut meilitse lähipäivinä. Ota yhteys info@esrc.fi, jos viestiä ei näy eikä kuulu!

Jos haluat aloittaa squashin, niin ilmoittaudu squashkursseillemme. Tai voit tulla suoraan valmennusryhmiimme, joita löytyy sekä junioreille että aikuisille. Lähetä viestiä tommi@esrc.fi, niin etsitään sinulle sopiva ryhmä, jossa harrastaa maailman hauskinta mailapeliä!

Seuraillat starttaavat: Kivenlahdessa pe 7.8. klo 16.30-19 ja Esportissa la 15.8. klo 14.45-18.45. Tervetuloa mukaan! ESRC:n kauden 2020-2021 tapahtumakalenteri julkaistaan lähiaikoina. Squashliiton tapahtumakalenterin kaudelle 2020-2021 löydät tästä linkistä.

Squashlisenssi ja -vakuutus kannattaa hankkia heti kauden alussa! Kilpailuihin osallistuaksesi ne ovat pakollisia, mutta ne ovat erittäin suositeltavia myös kaikille ohjatuissa treeneissä käyville, koska tyypillisesti tavallinen tapaturmavakuutus ei treeneissä sattuneita vahinkoja korvaa. Juniori-ikäisille on omat edulliset lisenssivaihtoehdot. Seniori-ikäisille eli 31.7.1985 tai aiemmin syntyneille on tarjolla edullinen S-lisenssi, joka on voimassa ilman rajoituksia. Lue lisää ja hanki omasi.

Kuva: Petteri Repo