Squashmestari 2023, tulosraportti:

Kevään 2023 Squashmestari on Ymmersta 6A!

Espoon ja Kauniaisten 4.-6. -luokkalaisille suunnatun Squashmestari-kilpailutapahtuman odotettu finaali pelattiin keskiviikkona 3.5.2023. Olipahan huikea finaalipäivä ja mahtavaa, että kaikki 32 joukkuetta olivat tällä kertaa kaikki mukana! Tuhannet kiitokset kaikille osallistuneille luokille ja opettajille! Niin hienoa, että squash kiinnostaa teitä ja haluatte olla mukana! Onnittelut kaikille menestyjille!

Neljä parasta joukkuetta kilpailussa olivat:

  1. Ymmersta 6A | Y6A
  2. Mäntymäki 6D
  3. Martinkallio 6B | Martsan 6B
  4. Ymmersta 4B | Squash-apinat

Pääpalkintona Ymmerstan 6A pääsi koko luokan voimin Esport Extreme -puistoon. Lisäksi voittajajoukkueen pelaajat voittivat oikeuden osallistua ESRC:n neljän kerran squashkurssille. Voittajaluokalle lähti myös vuodeksi iso kiertopalkintopokaali, joka sitten seuraavana vuonna siirtyy uusille mestareille. Näiden lisäksi palkinnoksi tuli tietenkin mitalit ja karkkia koko luokalle. 2.-4. -sijoille tulleet joukkueet palkittiin myös.

Finaalipäivän aikana oli mahdollisuus osallistua myös oheiskilpailuun ja tänä vuonna oheiskilpailun voitto meni Päivänkehrän 5A:lle. Onnittelut päivänkehräläisille!

Lisäksi Squashmestarissa kilpailtiin parhaasta joukkueen nimestä. Nimikisassa oli jälleen mielenkiintoisia joukkueen nimiä ja kekseliäisyyttä oli selvästi käytetty. Nimikisan voitto matkasi tällä kertaa Mainingin koulun 4A:lle. Nimikisan voittajan joukkueen nimi oli MK-Säihkeet. Onnittelut maininkilaisille nimikisan voitosta!

Kilpailun täydelliset tulokset löytyvät täältä: kevään 2023 finaalitapahtuman kaaviot ja tuloksetTeknisistä ongelmista johtuen jostain syystä ottelulistassa ja kaavioissa lukee kaikissa tuloksissa 0-0, mutta voittajat ovat kuitenkin nähtävillä.

Iso kiitos vielä kerran teille kaikille mukana olleille luokille ja opettajille! Kiitos myös Espoon ja Kauniaisten kaupungeille. Kiitos meidän superaktiiviselle kisatiimille, joka auttoi jälleen pyörittämään kisat alusta loppuun menestyksekkäästi. Kisatiimissä mukana tänä vuonna olivat allekirjoittanut, Matias Tuomi, Raila Luhtala, Heikki Kotila, Ilkka Forsell, Emilia Soini, Eino Vaarala, Ville Eskola, Imad Salim sekä Elias Korhonen. Suuret, suuret kiitokset myös huikeille yhteistyökumppaneillemme, joita ilman näitä mahtavia kisoja emme voisi järjestää, eli kiitos Esport CenterilleKivenlahti SquashilleTarga arenalle sekä OP Uusimaalle.

Onnittelut vielä kaikille mitalisteille ja ennen kaikkea Squashmestari 2023 -voittajajoukkueelle, eli Ymmerstan 6A:lle! Ensi vuonna taas uudestaan!

Raportoi ESRC:n päävalmentaja Tommi Lind

P.S. Vuonna 2023 Squashmestaria olivat tukemassa Esport Center, Kivenlahti Squash ja Targa arena sekä OP Uusimaa. ESRC kiittää lämpimästi kaikesta tuesta!