Squashmestari, kauden 2021-2022 tulosraportti

Espoo Squash Rackets Club järjesti kaudella 2021-2022 jo kuudetta kertaa espoolaisten ja kauniaislaisten 4.-6. luokkien squashspektaakkelin, Squashmestarin! Tässä tulosraportti.

Squashmestari 2022, tulosraportti:

Kevään 2022 Squashmestari on Niittykumpu 5A!

Espoon ja Kauniaisten 4.-6. -luokkalaisille suunnatun Squashmestari-kilpailutapahtuman finaali pelattiin tiistaina 10.5.2022. 32 mukaan ilmoittautuneesta joukkueesta 27 oli paikalla mittelemässä himoitusta Squashmestari-tittelistä.

Edelliset kaksi vuotta jäivät valitettavasti pelaamatta koronan johdosta, mutta nyt onneksi vihdoin kisat päästiin pelaamaan loppuun saakka. Mestaruus matkasi jälleen uuteen kouluun ja nyt Taavinkylän, Jupperin ja Martinkallion rinnalle mestariksi nousi Niittykummun 5A, joukkueellaan SqRackets. ESRC onnittelee mestarijoukkuetta!

Neljä parasta joukkuetta kilpailussa olivat:

  1. Niittykumpu 5A
  2. Laajalahti 6B
  3. Mäntymäki 5C
  4. Mäntymäki 5B

Pääpalkintona Niittykummun 5A pääsi koko luokan voimin Esport Extreme -puistoon. Lisäksi voittajajoukkueen pelaajat voittivat oikeuden osallistua ESRC:n neljän kerran squashkurssille. Voittajaluokalle lähti myös vuodeksi iso kiertopalkintopokaali, joka sitten seuraavana vuonna siirtyy uusille mestareille. Näiden lisäksi palkinnoksi tuli tietenkin mitalit ja karkkia koko luokalle. 2.-4. -sijoille tulleet joukkueet palkittiin myös.

Finaalipäivän aikana oli mahdollisuus osallistua myös oheiskilpailuun ja tänä vuonna tehtiin historiaa, sillä oheiskilpailun voitto meni myös Niittykummun 5A luokalle, eli heistä tuli ns. tuplavoittajia. Onnittelut myös tästä Niittykummulle!

Lisäksi Squashmestarissa kilpailtiin parhaasta joukkueen nimestä. Nimikisassa oli paljon hienoja joukkueen nimiä ja luovuutta ja kekseliäisyyttä oli selvästi käytetty yllin kyllin. Nimikisan voitto matkasi tällä kertaa Mikkelän koulun 6A:lle. Nimikisan voittajan joukkueen nimi oli Mailamuksut. Onnittelut Mikkelälle nimikisan voitosta.

Kisojen tarkkoja tuloksia pääsee tarkastelemaan tästä linkistä:
kevään 2022 finaalitapahtuman otteluajat, kaaviot ja tulokset

Tuhannet kiitokset kaikille mukanaolleille joukkueille ja opettajille! Ilman teitä ei tällaista tapahtumaa järjestettäisi. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee mukaan taas ensi vuonna. Lisäksi iso kiitos koko kisatiimille kilpailujen järjestelyistä ja läpiviennistä! Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille, eli Esport Centerille, Kivenlahti Squashille sekä Targa Arenalle.

Onnittelut vielä kaikille mitalisteille ja ennen kaikkea Squashmestari 2022 -voittajajoukkueelle, eli Niittykummun 5A:lle!