You are currently viewing Squashin superleiri Esportissa 18.3. Ilmoittaudu mukaan.

Squashin superleiri Esportissa 18.3. Ilmoittaudu mukaan.

Pääkaupunkiseudun suurimpien seurojen ESRC:n, HSRC:n ja MyyrSquashin yhteinen junioreiden leirisarja Superleirit tulevat tänä keväänä. Ensimmäinen leiripäivä järjestetään 18.3. Esport Centerissä. Leirit ovat suunnattuja ei kilpaileville harrastajajunnuille. Leirit ovat junnuille ilmaisia. Leirejä vetämässä ovat jokaisen osallistuvan seuran huippuvalmentajia, mm Marja Vainio, Tomi Niinimäki ja Emilia Kostiainen.

Leireillä pääset pelaamaan ja oppimaan uutta, tapaamaan uusia ja jo ennestään tuttuja pelikavereita. Leireillä tarjoillaan treenien välissä erittäin maistuvat eväät ja välipalat ja huhujen mukaan osallistujille on myös yllätyksiä luvassa leiripäivän aikana.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan uudenlaiselle yhteisleirille. Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

Squash superleirit