You are currently viewing ESRC:n Padeltonttuilut 10.12. Targa Arenalla

ESRC:n Padeltonttuilut 10.12. Targa Arenalla

ESRC:n Padeltonttuilut käytiin tänä vuonna Targa Arenalla 10.12. Mukaan otettiin 24 peluria, joka täyttyi helposti ennen ilmoittautumisajan umpeutumista.

Padel on selvästi ollut suosittu peli myös ESRC:n jäsenten keskuudessa. Sekä vanhojen konkareiden että omien sanojensa mukaan aloittelijoiden otteet oli viime kerroista selvästi parantuneet. Pelin taso nousi ajoittain ehkä korkeimmalle tasolle mitä näissä karkeloissa ollaan ikinä nähty.

Järjestelyt toimivat jälleen kerran Targalla erinomaiseti. Kiitos hallille upeista puitteista ja hienosta yhteistyöstä. Kisaisäntänä toimi Matias Tuomi joka oli loihtinut mielenkiintoisen pelikaavion. Huikeista tarjoiluista vastasi Tiina Koivu, jonka pastasalaatti hipoi täydellisyyttä sekä laadun että määrän puolesta. Lisäksi Brie-juustot ja viikunahillo kruunasi joulutunnelman, nam. Tatu Knuutila oli loihtinut tunnelmallisen joulu-playlistan jonka tahdissa oli mukava tanssahdella kentällä.

Pelit pelattiin 12 minuutin aikapeleinä. Kolmessa alkulohkossa oli kussakin 4 joukkuetta josta pelit jatkuivat sitten sijoituksen mukaan jatkolohkossa.

Pelin taso oli kauttaaltaan korkeatasoista ja arvalla arvotut parit osoittautuivatkin todella tasaisiksi. Yksi suoritus kutenkin herätti kaikkien huomion. Etukäteen ainoana naisena omia mahdollisuuksiaan vähätellyt Tiina osoitti huikeaa venymistä parinsa Mikko Seppäsen kanssa. Mikon hoitaessa jalkapallomaalivahdin otteilla kaikki pallot verkolla, jäi Tiinan vastuulle kakkosruutu ja takakenttä. Sieltä ei montaa virhettä koko päivänä tullutkaan. Lopulta tämä tuhkimotarina sai loppunsa finaalilohkossa jossa Olli Rounaja ja Juha Knuuti jyräsi vastustamattomasti voittoon häviämättä koko kisoissa peliäkään.

Parhaan joulu/kisa-asun palkinnon voitti Juha Liimatainen jonka 80-luvulta peräisin olevat ESRC-verkkarit saivat suut loksahtamaan auki. Lisää omaperäistä heittäytymistä asustuksen kohdalla toivotaan kaikilta ensi vuonna.

ESRC:n Padeltonttuilun lopputulokset:

 1. Juha K & Olli
 2. Tiina & Mikko
 3. Vellu & Marko
 4. Elias & Kristian U
 5. Akif & Janne
 6. Eino & Joni
 7. Vesa & Tero M
 8. Jouni & Harry
 9. Juha L & Risto
 10. Kimmo & Rasmus
 11. Tatu & Tero
 12. Markus & Teo

Kisatiimi kiittää mahtavasta tapahtumasta ja toivottaa kaikille hyvää joulua.