ESRC:n pelaajille menestystä Finnish Junior Openissa

ESRC:n pelaajat osallistuivat viikonloppuna menestyksekkäästi Talihallissa järjestettyyn Finnish Junior Openiin. Mitalisijoille hopealle omissa sarjoissaan selviytyi Raphael Orphanou pojat alle-15 luokassa ja Hugo Koskivaara pojat alle-13 luokassa. ESRC onnittelee mahtavista suorituksista. Jane Kotila pääsi tytöt alle-19 sarjassa pronssiotteluun mutta joutuin tällä kertaa toteamaan USA:n Aisha Tararin paremmakseen.

Muita ESRC:n pelaajia mukana kisassa oli Ville Eskola, Imad Saleem sekä Johannes Salisbury.

Kilpa- ja maajoukkuejuniorien kilpailut jatkuvat ulkomailla parin viikon kuluttua Danish Junior Openilla jonne junnut suuntaavat päävalmentaja Tommi Lindin mukava. ESRC toivottaa menestystä matkaan.     (Kuvat Tommi Lind ja Tommi Tapola)