You are currently viewing ESRC:n haasteranking on nyt siirtynyt nettiin!

ESRC:n haasteranking on nyt siirtynyt nettiin!

Ranking sijaitsee sportsnetwork.fi -alustalla ja toimii suunnilleen samaan tapaan kuin vanha magneettinappirankingimme Esportin seinällä, paitsi että kaikille pelaajille on toistaiseksi yksi yhteinen ranking ilman ikä- ja sukupuolijaottelua. Tätä voi käyttää esim. kilvoitteluun pelikavereiden kanssa, treenimatsien tulosten tilastoimiseen sekä uusien pelikavereiden löytämiseen “challenge request” -ominaisuuden kautta. Voit käyttää alustaa tietokoneelta tai puhelimelta selaimen kautta. Systeemi on hyvin yksinkertainen, kunhan löydät tiesi sisään. Tiimimme onkin tehnyt kätevät ohjevideot Sportsnetwork-systeemin käyttöön, ne ovat Youtubesta katsottavissa vain näillä linkeillä:
 

Käyttöönottovideo:
https://youtu.be/0aVqGgvJJhg

Käyttöohjeet:
https://youtu.be/9D_aoegoz5c
 

Käy siis ihmeessä rekisteröitymässä ja kirjaa seuraavan treenimatsin tulos – jo yli 50 seuran jäsentä on mukana! www.sportsnetwork.fi