You are currently viewing Joululoman squashleiri

Joululoman squashleiri

ESRC:n joululoman squashleiri 4.-5.1.2021 on valitettavasti jouduttu perumaan koronatilanteen takia. ESRC squash camp 4.-5.1.2021 has unfortunately been cancelled due to covid-19 situation.

ESRC, vuoden urheiluseurafinalisti järjestää vauhdikkaan squashleirin kaiken ikäisille lapsille ja nuorille joululomalla 4.-5.1.2021 päivittäin klo 9-14. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, tervetuloa mukaan! Leiripaikkana on Esport Center, Tapiola, Espoo. Tutustu leirimainokseen ja ilmoittaudu kavereiden kanssa mukaan 31.12. mennessä!

Leiri on tarkoitettu sekä squashia jo harrastaville että niille, jotka eivät ole squashia vielä kokeilleetkaan! Leirin hinta on 90 euroa ja se sisältää leiriaktiviteettien lisäksi välipalan. Leirin vastuuohjaajana toimii ESRC:n päävalmentaja Tommi Lind. Lisätietoja: info@esrc.fi.

| Squashleirin mainos (in Finnish) |

| Ilmoittaudu mukaan leirille – Enter squash camp|

Tervetuloa mukaan!