Aloita squash!

Infoesite junioritoiminnasta | Juniorien valmennushinnasto | Tervetuloa jäseneksi -esite | Info in English

ESRC toivottaa kaikki uudet juniorit tervetulleiksi Squashakatemiaan ja Squashkouluun! Tutustu oheiseen infoon ja ota yhteyttä, jos haluat mukaan. Me löydämme sinulle pienryhmän, jossa aloitat squashin ESRC:n ammattivalmentajien johdolla. Jos sinulla on 3-4 kaveria, jotka haluavat myös aloittaa squashin, niin teille voidaan perustaa ihan oma treeniryhmä!

Tai ilmoittaudu squashkursseillemme, joita järjestämme junioreille ja aikuisille, Esport Centerissä Tapiolassa, Kivenlahti Squashissa sekä Targa Arenalla Ymmerstassa! Kursseja alkaa jatkuvasti.

Voit soittaa ESRC:n infopuhelinnumeroon puh. 045-7873 4080 tai meilata päävalmentajallemme Tommi Lindille tommi@esrc.fi. Myös aikuisille löytyy erilaisia vaihtoehtoja aloittaa squashin peluu ihan alkeista tai palata vanhan harrastuksen pariin. Lue lisää aikuisten valmennusryhmistä.

Infoesite junioritoiminnasta | Juniorien valmennushinnasto | Tervetuloa jäseneksi -esite | Info in English

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja