Squash Juniori SM 2018: kahdeksan mestaria & tuplamestari

Espoo Squash Rackets Club järjesti Squash Juniori SM 2018 -kilpailun 13.-14.1.2018 Esport Centerissä, Espoossa. Mestaruuksista kamppailtiin 10 sarjassa. Ottelutulokset löytyvät tournamentsoftwaresta.

Pääkentän (kenttä 8) ottelut ovat katsottavissa youtubessa.

ESRC:n 21-henkinen joukkue voitti tarjolla olleista 30 mitalista kaikkiaan yhdeksän: kolme mestaruutta, kolme hopeaa ja kolme pronssia. ESRC:n mestarit olivat Kaius Puura pojissa alle 13 vuotta sekä tuplamestaruuden voittanut Ville Ruismäki pojissa alle 15 ja 17 vuotta. Porin Squash Nallet oli odotetun kova dominoiden erityisesti tyttöjen sarjoissa ja vieden neljä mestaruutta sekä kaksi hopeaa. Kaikkiaan tämänvuotisessa kilpailussa oli mukana junioreita kahdestatoista ja mitaleja veivät kotiin yhdeksän seuran juniorit.

1. Leena Parviainen SqK, 2. Noomi Niinimäki Sq88, 3. Jenna Ylitalo ESRC

ESRC:n kisatiimi, eli Tiina, Ilkka, Iiro, Tape, Sanna, Inka, Raila sekä kuvan ottanut Poku ja kuvasta puuttunut Kim kiittävät kaikkia osallistujia, tukijoukkoja, yleisöä sekä yhteistyökumppaneita hienosta tapahtumasta. Nähdään squahskentillä!

Linkki kilpailun kutsusivulle, josta löytyy mm. kisakutsu.