ESRC:n golfmestikset 6.8.2016, tervetuloa!

2016_golf_banner_169pxESRC:n perinteiset golfmestaruuskilpailut pelataan lauantaina 6.8.2016 Pickalan Park-kentällä Siuntiossa (ajo-ohje Pickalaan tai navigaattoriin ”Golfkuja, Siuntio”). Lähtöajat ovat klo 13.00 alkaen. Tarkemmat lähtöajat ja ryhmät ilmoitetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua. Paikalla on syytä olla viimeistään klo 12.00! Ilmoittaudu mukaan!

Varsinainen mestaruustaisto käydään ESRC:n nykyisten jäsenten kesken tasoituksettomana lyöntipelinä. Osallistumismaksu on 50 euroa vieraspelaajilta ja 20 euroa Pickalan pelioikeuden haltijoilta ja junioreilta (vuonna -95 tai sen jälkeen syntyneiltä). HUOM! Muista varata mukaan käteistä, korteilla ei voi maksaa. Mukaan mahtuu 28 ensiksi ilmoittautunutta; jos tämä määrä ei täyty ESRC:läisistä, mukaan mahtuu muitakin, kuten juniorijäsenten vanhempia, vanhoja jäseniä ja puolisoja.

Pistebogisarja ja muut kisat, kuten lähimmäs lippua ja pisin draivi, ovat avoimet kaikille osallistujille. Tavarapalkinnot hoidetaan pääasiassa nyyttäriperiaatteella, eli kaikki palkinnoksi sopiva tavara, mielellään golf-aiheinen, on tervetullutta.

Ilmoittaudu siis nopeasti, jotta varmistat paikkasi kisoissa. Ilmoittautuminen päättyy, kun 28 pelaajaa on ilmoittautunut tai viimeistään torstaina 4.8. klo 16. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu | Tarkista edellisvuosien mestarit

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja