Aloita squash!

Info | Valmennushinnasto | in English

ESRC toivottaa kaikki uudet juniorit tervetulleiksi Squashakatemiaan ja Squashkouluun! Tutustu oheiseen infoon ja ota yhteyttä, jos haluat mukaan. Me löydämme sinulle pienryhmän, jossa aloitat squashin ESRC:n ammattivalmentajien johdolla. Jos sinulla on 3-4 kaveria, jotka haluavat myös aloittaa squashin, niin teille voidaan perustaa ihan oma treeniryhmä!

Tai ilmoittaudu starttikursseillemme, joita järjestämme junioreille ja aikuisille, Esport Centerissä Tapiolassa ja Kivenlahti Squashissa! Kursseja alkaa jatkuvasti.

Voit soittaa ESRC:n infopuhelinnumeroon puh. 045-7873 4080 tai meilata squashakatemia@esrc.fi tai squashkoulu@esrc.fi. Myös aikuisille löytyy erilaisia vaihtoehtoja aloittaa squashin peluu ihan alkeista tai palata vanhan harrastuksen pariin. Lue lisää aikuisten valmennusryhmistä.

Info | Valmennushinnasto | in English

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja