Valmennus

Tiedotteet | 3-9 -vuotiaat | 9-19 -vuotiaat | Naiset | Valmentajat | Hinnat |
Yksityisvalmennus

Juniorivalmennus
ESRC:n juniorivalmennus tapahtuu valmennusryhmissä. Valmennuksesta vastaavat seuran valmentajat. Juniori päättää perheensä kanssa haluamansa viikkoharjoitusmäärän. Alussa lähdetään usein liikkeelle yksillä tekniikkaharkoilla/ viikko. Ryhmien koostumuksen päättävät valmentajat. Tällöin pyritään sovittamaan yhteen mahdollisimman hyvin nuorten squashtaidot, sosiaalinen ympäristö ja nuorten muut harrastukset sekä päätyön eli koulun asettamat rajoitteet. Ryhmien koostumusta voidaan muuttaa kauden aikana ja ryhmiin voi myös tulla mukaan kesken kauden. Myös harjoitusmääriä voidaan muuttaa kesken kauden.

Naisvalmennus
ESRC:n naisvalmennus on tarkoitettu kaikille seuramme naispuolisille pelaajille taitotasoon katsomatta. ESRC:n naiset harjoittelevat pelikauden aikana kolmella tasolla: 1) Squashliigaa SM-sarjassa pelaavat, 2) Squashliigaa 1-divisioonassa pelaavat sekä 3) Lady Squash, jossa harjoittelevat harrastajat ja aloittelijat. Lady Squash on kerran viikossa sunnuntaisin klo 17.15-18.45 Esport Centerissä. Paikalla on ammattivalmentaja ja ryhmään voi tulla mukaan myös kesken kauden. Lue lisää naisvalmennuksesta.

Miesvalmennus
ESRC:n miesvalmennus on tarkoitettu aloittelijoille ja harrastajapelaajille. Mister Squash -ryhmä toimii tällä hetkellä sunnuntaisin klo 16.15-17.15 Esport Centerissä. Lisätietoja raila.luhtala(at)esrc.fi. Tämän lisäksi uusia seuran jäseniä opastetaan lauantaisessa seuraillassa.

Squashkurssit
ESRC pyrkii järjestämään pelikauden aikana starttikursseja sekä junioreille että aikuisille ja niistä tiedotetaan seuran verkkosivuilla.

Yksityisvalmennus
Hyvä tapa kehittyä squashtaidoissa on ottaa yksityistunteja seuran valmentajilta, jotka antavat opetusta mielellään. Ajankohdan sopivat valmennettava ja valmentaja keskenään. Valmennettava vastaa aiheutuvista kustannuksista. Yksityisopetusta antavien valmentajien yhteystiedot löytyvät täältä.