1990-1991 | 1989-1990 | 1988-1989 | 1987-1988 | 1986-1987 | 1985-1986 |
1984-1985 | 1983-1984 | 1982-1983 | 1981-1982

Tällä kaudella siirryttiin miesten osalta 4 miehisiin joukkueisiin

ESRC I (Mestaruussarja)
Joukkueen johtajana toimi Henry Kampman. Lisäksi joukkueessa pelasivat Timo Tuominen, Tatu Murronmaa, Timo Haanpää, Atte Penttilä ja Tomi Niinimäki. Joukkue sai pronssia (ensimmäinen miesten mitali seurallemme)

ESRC II (I-divisioona)
Joukkueen johtajana toimi Ville Salkala. Lisäksi joukkueessa pelasivat Sami Lahtinen, Kari Lehtola ja Kai Paasivirta .Joukkue säilytti divisioonapaikkansa ollen 5/9.

ESRC III (II A-divisioona)
Joukkueen johtajana toimi Keijo Hagman. Lisäksi joukkueessa pelasivat Janne Heikkinen, Mauri Hiltunen ja Ville Parkkinen. Joukkue pelasi tasan kolme ja hävisi viisi ottelua sijoittuen 9/9. Joukkue joutui putoamiskarsintaan ja putosi III-divisioonaan.

ESRC IV (III A-divisioona)
Joukkueen johtajana toimi Tuukka Alanen. Lisäksi joukkueessa pelasivat Akseli Sajaniemi, Petri Kela, Panu Peltola, Tapio Koivu ja Janne Järvinen.
Joukkue pelasi neljä tasan ja hävisi neljä ottelua sijoittuen 9/9. Joukkue säilytti paikkansa. Juniorit pelasivat todella huonosti eli eivät olleet paljoakaan mukana. Panu ja Tuukka lopettivat kesken kauden.

ESRC V (III B-divisioona)
Joukkueen johtajana toimi Erkki Autio. Lisäksi joukkueessa pelasivat Harri Pohja, Jarmo Saari, Jarmo Jaakkola, Heikki Hassinen ja Matti Hakala. Joukkue voitti viisi ja hävisi kolme ottelua sijoittuen 4/9. Joukkue pelasi hyvän kauden pl Mikkelin kierros jäi väliin.

Joukkueen johtajana toimi Kia Paasivirta. Lisäksi joukkueessa pelasivat Lotta Vuorela ja Sanna Mantere.Tytöt sähläsivät varman playoffs paikan sijoittuen mestaruussarjassa 5/7. Ratkaisevalla kierroksella Kia ja Lotta pelasivat ammattilaiskierrosta Itävallassa.

Joukkueen johtajana toimi Katariina Parkkinen. Lisäksi joukkueessa pelasivat Minna-Mari Rantanen, Tiina Koivu, Hanna Mäkinen ja Terhi Kemppainen. Joukkue voitti kolme ja hävisi seitsemän ottelua sijoittuen 4/6. Naisten II-joukkue hävisi III-joukkueelle. Syynä tähän olivat huimasti kehittyneet junioritytöt Nana ja Riikka.

ESRC III (I-divisioona)
Joukkueen johtajana toimi Riikka Piekäinen. Lisäksi joukkueessa pelasivat Nana Niskanen, Leena Karjalainen, Yrsa Seren, Jaana Toikkanen ja Heidi Lahtiluoma.
Joukkue voitti viisi ja hävisi viisi ottelua sijoittuen 3/6. Junioritytöt pelasivat ehjän kauden ja pelasivat yli odotusten