1996-1997 | 1995-1996 | 1994-1995 | 1993-1994 | 1992-1993 | 1991-1992 |
1990-1991 | 1989-1990 | 1988-1989 | 1987-1988 | 1986-1987 | 1985-1986 |
1984-1985 | 1983-1984 | 1982-1983 | 1981-1982

ESRC I (Mestaruussarja)
Joukkueen johtajana toimi Timo Tuominen. Lisäksi joukkueessa pelasivat Janne Järvinen, Petri Laaksonen (siirtyi HSRC:stä, Hki) , Matias Tuomi ja Henri Kronlund. Ensimmäisellä kierroksella Timo Tuominen hävisi Pasi Lehtolalle erin 2-3. Peku Laaksonen otti erän HSRC:n Juha Raumolinilta. Joukkue voitti runkosarjan ja play-offseissa voitti Suomen mestaruuden. Välierissä kaatui LSQ (Jyväskylä) otteluin 4-0. Joukkueessa pelasivat 1. Peku Laaksonen, 2. Matias Tuomi, 3. Timo Tuominen ja 4. Sami Lahtinen (pelasi muuten kauden II-joukkueessa). Finaalissa vastaan asettui MyyrSQ, Vantaa. Kovan taktikoinnin jälkeen Timppa päätti, että ESRC pelaa kokoonpanossa 1. Peku Laaksonen, 2. Matias Tuomi, 3. Janne Järvinen ja 4. Timo Tuominen. Janne ja Timppa voittivat ottelunsa 3-0, Peku Olle Poutiaisen 3-1 (ensimmäinen kerta. Kun Peku voitti Ollen) ja Matias hävisi Janne Koskelinille 0-3.

ESRC II (I-divisioona)
Joukkueen johtajana toimi Kari Lehtola. Lisäksi joukkueessa pelasivat Sami Lahtinen, Henry Kampman, Ville Salkala, Mikko Innanen, Jarkki Jaakkola ja Harry Lilja. Joukkue pelasi hyvin ja sijoittui 5.

ESRC III (II-divisioona)
Joukkueen johtajana toimi Juha Liimatainen. Lisäksi joukkueessa pelasivat Jammu Saari, Janne Heikkinen, Vellu Passinen, Petri Kela, Erkki Autio, Kari Aalto, Ilkka Forsell, Ilkka Koskimies, Mika Hepokorpi ja Tero Timberg. Joukkue voitti lohkonsa ja selviytyi nousukarsintoihin, mutta ei pelannut noususta.

Joukkueen johtajana toimi Nana Niskanen. Lisäksi joukkueessa pelasivat Riikka Piekäinen, Lilli Kronlund ja Venla Väyrynen. Joukkue voitti runkosarjan. Play offseissa joukkue voitti ensinnä TSK II:n 3-0 ja finaalissa hävisi Diacorille, Tampere 1-2. Lilli Kronlund voitti Sirkku Virtasen 3-0, Riikka Piekäinen hävisi 0-3 Tuula Myllyniemelle ja Nana Niskanen hävisi Lotta Vuorelalle 1-3, Joukkueelle siis hopeaa.

ESRC II (Mestaruussarja)
Joukkueen johtajana toimi Tuija Vesioja. Lisäksi joukkueessa pelasivat Minna Mäntylä, Lippe Tenkula-Kemppainen Suvi-Maarit Kario, Monica Fernandez ja Terhi Kemppainen. Joukkue sijoittui mestaruussarjassa (I-div oli yhdistetty SM-sarjaan)

ESRC III (Mestaruussarja)
Joukkueen johtajana toimi Pia Ojala. Lisäksi joukkueessa pelasivat Pinja Byman, Johanna Hallberg, Noora Carpen, Saara Carpen, Heli Helldan ja Annika Haikala. Joukkue oli puhdas juniorijoukkue. Sen ensimmäinen ottelu oli kotiottelu ESRC:n I-joukkuetta vastaan. Tytöt eivät saaneet pistettäkään. Noora Carpen sensijaan otti joukkueen ensimmäisen erävoiton HSRC:n I-joukkueen Karoliina Raumolinista. Joukkue jäi sarjassa viimeiseksi.