Junnujen Tonttucup su 15.12.2019

Junnu_tonttucup

Junnujen Tonttucup on valitettavasti jouduttu perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Junnujen Tonttucup has unfortunately been cancelled due to small amount of participants.

ESRC:n perinteinen junioreiden pikkujoulutapahtuma – Junnujen Tonttucup pelataan sunnuntaina 15.12.2019 klo 10-14 Kivenlahti Squashissa. Tänäkin vuonna luvassa on kaikille alle 19-vuotiaille tarkoitettu ”valmentajien spesiaalijoukkuekisa” sekä squashkoululaisten taitorata. Luvassa on lisäksi mm. diplomien jakoa ja arpajaiset. Squashkoululaisten Taitorata avautuu noin klo 13. Ja ennakkotietojen mukaan paikalle saapuu myös Joulupukki

Ilmoittautumisaika päättyy to 12.12. klo 18!

Tonttucup for ESRC juniors on Sun 15.12. from 10 am to 2 pm at Kivenlahti Squash. Welcome all ESRC juniors + family members! Squash Activity Course for Squash schoolers will open at around 1 pm. Entry is open until Thu 12.12. 6 pm!

Syksyn viimeinen valmennuspäivä on pe 20.12. Valmennukset jatkuvat joululoman jälkeen ma 6.1.2020. Last day of coaching before Xmas break will be Fri 20.12. Coaching will resume on Mon 6.1.2020.

Tarkemmat tiedot Tonttucupista: Katso kutsu – Check invitation

s

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja