Squashmestari 2019 on Martinkallion 4B!

Tiistaina 16.4. ratkottiin Espoon ja Kauniaisten vuoden 2019 Squashmestaruus! Mestaruus matkasi tällä kertaa Martinkallion kouluun, 4B-luokalle, joukkueelle Martsan murskaajat! Onnea mestareille!

Kilpailupäivä onnistui järjestäjien näkökulmasta erinomaisesti! Urheiluhenki oli huipussaan ja positiivista asennetta näkyi kautta linjan valtavasti! 32 joukkuetta ja yli 150 pelaajaa muodostui jälleen kauden suurimmaksi Suomessa käydyistä squashkilpailuista! Kiitoksia tuhannesti kaikille teille mukana olleille luokille ja joukkueille! Upeaa nähdä, kuinka squash innostaa nuoria liikkumaan!

Tämän vuoden mestarijoukkue oli siis Martinkallion 4B – Martsan murskaajat! Seuraaville sijoille pääsivät:

2. Päivänkehrä 5A – Porkkanapäät
3. Laajalahti 6A – Yksisarviskisut
4. Laajalahti 5A – Fufu 1

Täydellisiä kisatuloksia pääset tarkastelemaan täältä.

Oheiskilpailun voittaja: Saunalahti 5C – Squash Squad
Nimikilpailun voittaja: Laajalahti 6B – Laajapallo
Tsempparipalkinto: Aarnivalkea E – Aarnimailat


Katso yllä kuvat isompina

Vielä kerran kiitoksia kaikille osallistuneille! Ja kiitoksia tietenkin tukijoillemme: Esport Center, Kivenlahti Squash, Freedom Fund Areena, Pyöräkrossiparkki sekä Espoon kaupunki! Kiitoksia tietenkin myös finaalipäivän kisatiimille, eli Tommi, Raila, Matias, Inka, Bertil, Kalle, Aada, Senni, Iida, Kim, Michel ja Benjamin!

ESRC:n päävalmentaja, Tommi Lind, tekee nykyisin YouTube-kanavaa nimeltä Pääkoutsi. Pääkoutsi teki YouTubeen loistavan videokoosteen finaalipäivästä. Alla olevasta linkistä voitte käydä katsomassa finaalipäivän meininkiä!

Pääkoutsin tavoitteena on kerätä 1000 tilaajaa, joten jos haluatte tukea Pääkoutsia ja ennen kaikkea suomalaista squashia, niin käykää ihmeessä myös tilaamassa kanava!

Tavoitteenamme on järjestää Squashmestari myös ensi vuonna, joten pysykää kuulolla!  Siihen liittyen otamme mielellämme palautetta sekä kehitysideoita vastaan. Palautetta voi lähettää allekirjoittaneelle!

ESRC järjestää vielä kevään aikana starttikursseja sekä kesällä The Leirin. Valmennusryhmiimme pääsee vielä loppukevääksi mukaan, ja harjoituksia voi tulla kokeilemaan kokeilukertana. Näistä löytyy lisää osoitteesta: www.esrc.fi/squash.

Vielä kerran kiitoksia kaikille kuluneesta Squashmestarikaudesta! Mahtavaa kevään jatkoa ja vielä parempaa lähestyvää kesää!

Ystävällisin ja kiitollisin terveisin,

Tommi Lind
Päävalmentaja
ESRC

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja