Squashmestari 2018 on Taavinkylän 6B!

20.4.2018 pitkä odotus vihdoin palkittiin, kun Esport Centerissä ratkottiin Espoon ja Kauniaisten Squashmestaruus vuosimallia 2018! Mukana oli neljäs-, viides- ja kuudesluokkalaisia eri puolilta Espoota ja Kauniaisia.

Finaalitapahtumassa nähty asenne oli erittäin positiivista ja päivä sujui kaikilta osin erittäin mallikkaasti. Kilpailu oli tänäkin vuonna äärimmäisen kovaa, ja tasaisia pelejä oli päivän aikana todella paljon. Paikalla finaalissa oli yhteensä huikeat 57 joukkuetta, ja näiden mukana 285 pelaajaa. Tämä rikkoi viime vuoden 260 pelaajan ennätyksen komeasti! Kiitoksia tuhannesti kaikille mukana olleille joukkueille, luokille ja valvojille sekä opettajille! Upeaa nähdä, että squash kiinnostaa espoolaisia ja kauniaislaisia 4.-6. -luokkalaisia.

Tämän vuoden Squashmestaruuden voitti Taavinkylän 6B.
Toiseksi tuli Saunalahden 6A Saunalokit ja kolmanneksi Iivisniemen kutoset.

Platen voitti Päivänkehrän 6M. Oheiskilpailun voitti Jupperin 6A Squashers. Paras joukkuueen nimi oli Laajalahden 5B Täsmäpallo. Parhaasta joukkuehengestä puolestaan palkittiin Sepon koulun 4B Separi-Team.


Onnittelut mestareille, mitalisteille ja kaikille palkituille!

Ja vielä kerran kiitoksia kaikille osallistujille! Ja iso kiitos tietenkin myös kaikille tukijoillemme: Esport Center, Kivenlahti Squash, Freedom Fund arena, Espoon kaupunki, Heureka, Pyöräkrossiparkki sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö. Kiitokset myös paikan päällä olleelle, isolle kilpailutiimillemme!

Täydelliset kilpailupäivän ottelutulokset löytyvät tournamentsoftwaresta.

Tavoitteenamme on järjestää Squashmestari myös ensi vuonna, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Mikäli squashkärpänen puraisi pahemman kerran tai haluaa kesällä muuten vaan liikkua hyvässä seurassa, niin se onnistuu ESRC:n kesän leireillä! Kesäkuussa, toisella lomaviikolla järjestämme The Leirin. Leirillä on vielä tilaa, joten tervetuloa mukaan! ESRC järjestää myös squashin neljän kerran starttikursseja! Osoitteesta www.esrc.fi/startti voit seurata, milloin starttikursseja järjestetään seuraavan kerran sekä ilmoittautua kursseille mukaan!

Kiitollisena hienosta Squashmestarikaudesta ja -finaalitapahtumasta koko tiimin puolesta!

Tommi Lind
ESRC:n päävalmentaja

P.S. Mahtavaa kevään jatkoa kaikille!

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja