Tervetuloa squashin starttikursseille!

ESRC_starttikurssi_banner_169pxEspoo Squash Rackets Club toivottaa kaikki squashista kiinnostuneet mukaan kevätkauden 2018 viimeisille starttikursseille! Kursseja on tarjolla kaiken ikäisille, sekä Esport Centerissä että Kivenlahti Squashissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! Seuraavat kurssit alkavat 3.5. lähtien! Beginner’s courses in squash in Espoo. More info and entry! Next courses starting from May 3rd onwards!

Voit tulla myös suoraan valmennusryhmiimme, joita löytyy sekä junioreille että aikuisille, aloittelijoista kokeneisiin konkareihin. Ota yhteyttä info@esrc.fi, niin etsitään sinulle sopiva ryhmä. Tervetuloa mukaan maailman hauskimman pallopelin pariin!

Espoo Squash Rackets Club welcomes all to our last beginner’s courses in squash of Spring season 2018! We have beginner’s courses for all ages, juniors and adults both at Esport Center and Kivenlahti Squash.

More info and entry! Next courses starting from May 3rd onwards!

You can also start in our regular coaching groups. There are groups for juniors & adults from beginners to club players. Contact us at info@esrc.fi and let’s find you a suitable group.

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja