Marraskuun Kuukausiskabat pelattiin 19.11.

Kuukausiskabat osuivat samalle viikonlopulle Tampere Openin kanssa, mutta pelaajia oli silti miellyttävä määrä paikalla. Järjestäjiksi saatiin 1-divaria pelaavan, nousukuntoisen, uuden keltaisen peliasun symboloimaa pirteyttä ja elinvoimaa hehkuvan ESRC III-jengin starat Iiro Stubin ja Tapsa Jokinen. Lue heidän skabaraporttinsa.

”Kuukausiskabat väännettiin täällä kertaa Iiron ja Tapsan vetäminä.
Osallistujia oli kohtuullisen hyvin huomioiden päällekkäisyyden Tampereen kisojen kanssa.

1. lohkossa pelasivat Tapsa, Iiro, Rautiolan Mikko, Harry Lilja ja Niutasen Janne. Tapsa, Mikko ja Harry päätyivät kaikki kolmeen voittoon, kun keskinäiset pelit menivät ristiin. Harry oli kuitenkin eräsuhteilla ykkönen ja Mikko ja Tapsa jakoivat kakkostilan.

Niutasen Janne oli ainakin mun mielestä kehittynyt ja hakemisen lisäksi löikin hyvin. Janne voitti Iiron ja ahdisteli Mikkoakin ihan tosissaan häviten vain niukasti. Iirolla oli motoriikkaongelmia, mut viimeisimpien huhujen mukaan Igori on laihiksella ja tulee kovaa viel takaisin.

2. lohkossa pelattiin eri määrä otteluita. Haanpään Hannu voitti molemmat pelaamansa matsit ja harvemmin mukana ollut Dahlbergin Rankku voitti 3 matsii ja hävisi vain Hannulle. Lohkon muut pelaajat olivat Korkeakosken Anssi, Ari Stubin sekä Erkki Pyre. En hirveesti ehtiny näitä kakkoslohkon pelei zoomailemaan, mut vääntö oli kuulemma hurjaa.

3. lohkoa dominoi myös hyvin kehittynyt Kantolan Mikko, joka voitti kaikki kolme pelaamansa matsia.
Naiset, eli Luhtalan Raila sekä Nordlingin Jenni pelasivat myös erittäin hyvin, ja varsinkin heidän keskinäinen peli oli kovaa vääntöä, joka sitten kääntyi lopuksi Railalle. Naisia olisi mukava nähdä skaboissa useamminkin. Uusi ESRC:n jäsen Ilkka Hienonen pelasi myös hyvin samoin kuin konkari Martin Tallberg, joka ehti pelata vain kaksi matsia.

Kuten mainittua meininki oli rentoa ja järjestelyt kansainvälistä luokkaa. Krisullekin vaan tiedoksi :)

T:Tapsa ja Iiro”

Tulostaulukko

Kokonaissijoitukset 2 osakilpailun jälkeen (top 10):

1.Mikko Rautiola 78,33
2.Tapio Jokinen 77,50
3.Hannu Haanpää 70,10
4.Tero Timberg 54,00
5.Anssi Korkeakoski 51,36
6.Ari Stubin 49,38
7.Harry Lilja 48,00
8.Raila Luhtala 47,48
9.Jaakko Peltola 35,33
10.Ragnar Dahlberg 35,17

SEURAAVAT JA VUODEN VIIMEISET KUUKAUSISKABAT 17.12.2011

Ps. Lokakuun skabojen tuloslinkki ei toiminut, nyt toimii. Lokakuun skaba-artikkeliin

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja