Kuukausiskabojen kausi starttasi 1.10.

Vaikka junnuilla oli maajoukkueleiri ja senioreilla oli joukkue-SM Jäkessä, Esportissa pelattiin kovat kuukausiskabat 14 pelaajan voimin.

Ykköslohkoon osallistui seuraamme Oulusta vahvistamaan saapunut Mikko Rautiola, taitava Jaakko Peltola, nopea Tapsa Jokinen, viime kauden kuningas Tero Timberg ja sitten järjestäjä itse. Tulosten valossa jatkettiin siitä mihin viime kaudella jäätiin: Tero voitti kaikki. Jaakko voitti Mikon. Mikko voitti Tapsan. Ja päivän ehkäpä kovin suoritus koettiin, kun Tapsa voitti Jaakon 2-0. Tapsa ei meinannut itsekään käsittää tapahtunutta, vaan kyseli ottelun jälkeen: ”Siis oliko Jaakko ollut ulkona eilen?” Minä sain pelattua Jaakkoa vastaan kerrankin edes yhden erän hyvää squashia, mutta hävisin kuitenkin. Mikkoa vastaan oli hämmentävä peli, näytti että mies on niin väsynyt, ettei jaksa enää palloakaan, mutta sieltä tuli uskomattoman tarkkoja lyöntejä (tai no joka toinen listaan, mutta joka toinen nikkiin…) jotka sekoittivat minut. Tapsa kertoi samanlaisesta kokemuksesta. Teroa vastaan pelasin aluksi todella vapautuneesti ja nappasin ekan erän 11-9. Sitten alkoi armoton vääntö, Tero oli väsyneempi mutta kokeneena pelimiehenä vei molemmat seuraavat, pitkät ja jännittävät erät jatkopalloilla. Tapsaa vastaan en jaksanut enää tsempata.

Kakkoslohkossa voiton vei polvivammasta toipunut Hannu Haanpää, joka olisi rankingin perusteella kuulunut ykköslohkoon mutta luovutti paikkansa. Jarkki tuli toiseksi vietyään voiton Sveitsistä seuraamme tulleesta Lasse Niivuoressa. Kakkoslohkossa nähtiin myös naisväriä, kun Laura Aalto-Setälä osallistui ensimmäistä kertaa skaboihin. Anssi Korkeakoski vei kuitenkin pidemmän korren.

Kolmoslohkon voitti sulkapalloa päälajinaan harrastava Sami Parikka häviämättä erääkään, vaikka ottelut näyttivätkin olevan tasaisia. Seuraavaksi tuli Guy Sundman, joka voitti aina yhtä jännittävässä kohtaamisessa Ari Stubinin kahden pisteen erolla. Raila Luhtala ei pystynyt tällä kertaa päihittämään miehiä, vaikka lähellä olikin.

Pistetilanne jätettäköön vielä julkaisematta, pidetään jännitystä yllä… Ja muistakaa, että osallistumisilla on aika kova painotus, kun ratkotaan kauden kuningasta…

Seuraavat kuukausiskabat pelataan 19.11.!

Tulokset excelinä

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja