Kanna kortesi kekoon ESRC:n järjestämissä SM-kisoissa!

SM2010_sivunappi 23.-25.4. 2010 pelataan Esportissa ESRC:n järjestämät squashin SM-kilpailut. Kaikkien ESRC:läisten panosta tarvitaan! Voitko tuoda palkintoja arpajaisiin tai tulla SM-kisoihin töihin?

Järjestämme arpajaiset ja niitä varten tarvitsemme erilaisia tuotepalkintoja. Kaikki kelpaa, pinsseistä matkalahjakortteihin! Arpajaispalkintoja voi toimittaa hallille 1.-15.4 välillä torstaisin ja perjantaisin klo 15-19 tai lauantaisin klo 11-13. Ota yhteyttä seuran junioripäällikköön Mannuun (045-268 1400) ennen tuloa. Muut ajankohdat myös mahdollisia, jos erikseen sovitaan.

Tai tule SM-kisoihin töihin: viikonlopun aikana tarvitaan vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Vuorot ovat kahden tunnin jaksoissa, joten sen lisäksi ennättää hyvin seurata myös kisoja. Kaikki SM-kisoissa työskentelevät pääsevät ilmaiseksi seuraamaan kisoja (2-4h työpanos/ yhdenpäivän lippu, 4h työpanos tai enemmän/ kaksi lippua tai kahden päivän lippu). Ilmoita Mannulle (mannu@esrc.fi) tai Tiialle (tiia.ostman@esrc.fi) toive työvuoroista 13.4 mennessä. Laita viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Kiitokset aktiivisuudestasi!

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja