Espoo Open 2020 joudutaan perumaan!

Espoo Open 2020 on valitettavasti jouduttu perumaan PK-seudun koronatilanteesta johtuen 20.11.2020. Kilpailuun jo ilmoittautuneet saavat kilpailumaksunsa takaisin ja heihin ollaan sähköpostitse yhteydessä.

ESRC:llä on ilo toivottaa squashinpelaajat jälleen tervetulleiksi naisten ja miesten kansalliseen squashkilpailuun, Espoo Openiin 28.-29.11.2020 Esport Centeriin! 

Täältä ilmoittautumaan: https://www.squash.fi/?p=25290

Ilmoittautuminen Espoo Openiin päättyy maanantaina 23.11. klo 18. 

Sekä naisten että miesten kaavioihin toivotaan runsasta osanottoa! Eritasoisia kisakaavioita tulee (osallistujamäärästä riippuen) miesten puolelle kaksi tai kolme ja naisiin yksi tai kaksi. Eli, ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Pyrimme järjestämään myös miesten ja naisten yhteisen harrasteluokan. Tuomarointi tapahtuu kentän edellisen ottelun pelaajien yhteistyönä turvavälien kera. Kisatiimi avustaa tuomitsemisessa tarpeen vaatiessa. Voit toivoa villiä korttia ylempään kaavioon, jos rankingsijoituksesi ei vastaa pelisi tasoa. Lähetä viesti info@esrc.fi villikortti-toiveestasi.

Espoo Open 2020 -kisaan liittyvää viestintää voit seurata Club Lockerin Live Scoreboardin, ESRC:n nettisivujen ja Squashliiton nettisivujen lisäksi facebookissa: ESRC ja Squash Suomi Finland. Eli, jos olet facebookissa, niin käythän tykkäämässä noista sivuista! Klikkaa, että olet mukana kisassa ja kutsu kaveritkin mukaan!

Lisätietoja Espoo Openista: info@esrc.fi.   Koronatilanteesta johtuen Espoo Openiin ei paikan päälle toivota yleisöä. Kisaa voi etänä seurata pääkentän (kenttä 8) livestriimistä sekä Club Lockerin tulospalvelusta. Pelaajille lähetetään tarkemmat käytännön ohjeet ennen kisaa sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan Espoo Openiin!

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja