Kiitos kaudesta 2019-2020 ja hyvää kesää!

ESRC:n kausi 2019-2020 on paketissa ja kesätreenit ovat käynnissä. Kiitokset koko jäsenistölle kaudesta, joka oli koronaviruksen johdosta varmastikin ESRC:n tähänastisista kausista erikoisin!

Nyt, kun aletaan jälleen palailla squashkentille, niin kesällä sinulla on mahdollisuus pelata squashia edullisesti lunastamalla ESRC:n jäsenten oma kesäetu, squashin kesäkortti Esport Centerin kassalta. Alle 20-vuotiaat jäsenemme voivat ostaa kesäkortin 20 euron hintaan 20 ja muut 40 eurolla. Saat pelata kortilla squashia Esportissa 1.6.-14.8. siten, että voit varata vuorosi ennakkoon. Huomioithan, että pelikaverillasi tulee myös olla kesäkortti tai sitten hän maksaa puolet vuorosta muulla tavoin (https://esport.fi/lajit/mailapelit/squash/#hinnasto).

Elokuussa ESRC:n seuraillat starttaavat pe 7.8. Kivenlahti Squashissa ja la 15.8. Esport Centerissä. Tiedotamme jäsenviesteissä lisää kaudesta 2020-2021. Luvassa on jälleen monenlaista toimintaa, mm. valmennusryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille, squashkursseja sekä leiritoimintaa. Ota yhteys info@esrc.fi, jos sinulla on squashiin liittyvää asiaa!

Aurinkoista kesää!

Valokuva: Petteri Repo

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja