ESRC:n joukkueiden liigakierrosraportit 29.-30.9.2018

Kauden 2018-2019 Squashliigan pelit käynnistyivät lauantaina 29.9. ja melkein kaikki ESRC:n yhdeksän joukkuetta pääsivät aloittamaan liigakautensa. Naisten II- ja III-joukkueiden pelit pelattiin vasta sunnuntaina 30.9. Silloin jatkui myös SM-sarjojen superkierros. Julkaisemme tässä joukkueiden lähettämiä raportteja kuvien kera sitä mukaa, kun niitä saamme. Mukana myös tuloslinkit Club Lockeriin, jossa tulosseuranta. Koska Club Locker on vasta otettu käyttöön, niin osa tuloksista saadaan CL:ään pienellä viiveellä.

SM-sarja käynnistyi sekä naisten että miesten osalta siis superkierroksella Talihallissa eli pelejä oli kaksi kummallakin joukkueella sekä lauantaina että sunnuntaina. Kuvassa joukkueemme ensimmäisiin peleihin. Naisten ykkösen kapteeni Sanna Koivumäki toisena oikealta ja miesten ykkösen kapteeni Matias Tuomi kolmantena oikealta. Mainitsemisen arvoista on myös se, että Kristian ”Kride” Rautiainen on tehnyt paluun ESRC:n liigavahvuuteen ja Squash Nalleista on saatu ESRC:n liigajengiin vuokralle tulevaisuuden lupaus, Atte Stengård.

Nopein raportoija oli ESRC:n miesten IV-joukkue, joten heidän raporttinsa ekana.

Miesten IV-joukkueen kausi alkoi voitokkaasti

IV-joukkue oli Myyrmäessä MyyrSq:n vieraana kokoonpanolla Vesa Kylmälä, Kalle Högström, Tuomo Kekoni. Vastassa Kouvolan nuorisojoukkue ja MetStonen kokeneemmat kaverit.

Tuomolla oli 3. miehenä helpot matsit. Tuomo otti 3-0 voitot molemmista mutta löysi kuitenkin kritisoitavaa omasta pelistä: ”Helposti tuli voitot vaikka parin erän alussa oli käynnistysvaikeuksia. Oma tekeminen kentällä ei ihan terävintä mahdollista. Lisää treeniä ja kisoja”.

Vesa taas kommentoi omia pelejään seuraavasti:”Kauden ensimmäisessä ottelussa KSQ:n Tuomas Tossavainen sai tutustua Vesan tarkkaan mittaan ja pallot jäivät kulmiin jäätävällä prosentilla. Kausi siis avattu komealla 3-0 voitolla. Toisessa ottelussa MetStonen Jarmo Karjala avasi hyvin kahdella erävoitolla, mutta siitä eteenpäin paremmalla keskittymisellä ja vastustajaa eteen liikuttamalla ottelu vietiin viiteen erään. Kentällä oli sopivan ahdasta kun kaksi ”Featherin” kevyttä ottivat ensimmäistä kertaa mittaa toisistaan. Tällä kertaa matsi Vesalle viidennen erän 9-9 tilanteen kovan taistelun päätteeksi.”

Allekirjoittaneella oli helppo eka matsi, mutta MetStonen Petri Vesa jaksoi juosta ja oma kunto loppui. Siitä tuli ainoa tappio muuten voitollisella kierroksella. Lohkon kärkipaikalta on kuitenkin hyvä jatkaa seuraava kierrosta kohti.

Tulokset Club Lockerissa

Raportoi kapteeni Kalle

ESRC III 2 DIV B Porissa 29.9.2018 – heti kärkeen!

07.30 treffit Mankkaalla ja ”dynamic trio” Ville, Pode ja Harry lähtivät ajamaan Porin suuntaan avaamaan liigakautta 2018-2019. Kova taistelu käytiin jo ennen kierrosta, että saimme kasaan tarvittavat kolme pelaajaa: Danish Junior Open, loukkaantumiset ja II-joukkue verottivat miesvahvuutta.

Näyte aamusumusta Vihdin korkeudella

Kesä alkaa selvästikin olla ohi, -4 C° vielä Vihdin seudulla ja valkea, paksu sumu! Aamukahvit Forssan ABC:llä ja 10.30 saavuimme Porin hienolle urheilutalolle valmiina kauden ensimmäisiin koitoksiin.

ESRC III kokoonpanolla Pode, Ville ja Harry

Pääsimme heti aloittamaan ottelun NääsSq IV:sta vastaan: Ville pelasi ehti hyvin ja tiukan ensimmäisen erän jälkeen Robert Kohlia vastaan hän tuli kohta 3-0 voittaneena kentältä. Pode voitti seuraavaksi Erkki Pyynösen niin ikään 3-0 ja Harry viimeisteli myös 3-0 luvut Eero Mäkistä vastaan. Lisämausteen toi Club Lockerin käyttö dumaamisessa, pieniä teknisiä vaikeuksia oli, mutta on selvää, että tällainen digitaalinen, online työkalu on nykyaikaa, enää ei tarvitse odottaa sunnuntai-iltaan että joku jaksaisi päivittää tulokset nettiin. Halukkaat voi seurata pistelaskua vaikka matsin aikana!

Villen tyylinäyte Kalle Winteriä vastaan

Pelit sujuivat sutjakkaasti ja pääsimme seuraavaksi Salmisaarta vastaan koppiin. Ville otti taas vakuuttavan 3-0 päänahan Kalle Winteristä ja Pode taas sai vääntää kokonaiset viisi erää Tommi Solansuuta vastaan, Harry täydensi taas kirjat 3-0 voitolla Heikki Teräsvirrasta.

Tällä esityksellä päästiin heti paalupaikalle puhtain paperein, kiitos ja hyvä me! Seuraava kierros sitten Espoossa 3.11.

Tulokset CLub Lockerissa

Raportoi kapteeni Harry

ESRC:n miesten ykkösjoukkue aloitti kauden hienosti Squashliigan kaksipäiväisenä ”superviikonloppuna”

Vähämaan Jaakon suorittaessa vaihto- ja treenijaksoa Meksikossa tarvitsi joukkue lisää vastuunottajia entistä tasaisemmassa liigassa. Täksi kaudeksi uudeksi vahvistuksiksi on hankittu Atte Stengård Porista sekä Kristian Rautiainen, joka on tehnyt paluun kasvattajaseuraansa parin vuoden sapattivapaan jälkeen.

Vasemmalta: Kristian, Elias, Tatu, Matiass & Atte

Sekä Krisu että Atte aloittivat viikonlopun hienosti 3-0 voitoilla Kouvolasta. Atte osoitti kylmähermoisuutta voittamalla kokeneen Riku Mehdan 11-9,11-9,11-9. Krisu sai alkukankeuden jälkeen ruosteet ja hämähäkinseitit pois jäsenistä ja meno oli melkein kuin ennen vanhaan. Tatu Knuutila pelasi tasaisesti ja selätti etä-ESRCläisen, Janne Järvisen. Matias Tuomi joutui tunnustamaan pirteää syyskautta pelaavan Olli Tuomisen paremmakseen. Pari ensimmäistä erää etenkin oli pirteää peliä ja olisivat voineet kääntyä myös Matiakselle.

Toisessa lauantain matsissa vastassa oli sarjanousija SC Ruka. Uudet seurat tuovat aina mukavaa vaihtelua ja uusia vastuksia, joten Rukalle tervetuloa mukaan. Toivottavasti joskus päästään sinnekin vierailemaan (=laskettelmaan). Vielä ei sarjanousija pysynyt isojen poikien vauhdissa. Myös edelliset pelit painoivat vähän Kuusamon poikien pohkeissa. Matias vei Samulin, Tatu Pietarin ”aussin” David Cleggin, Elias hienosti Jaakko Peltolan ja Krisu varmasti hienon paluun tehneen Pete Saarnivaaran.

Lauantain jälkeen siis sarjajohto.

Sunnuntai valkeni ja vastassa oli Mikkelin joukkue, joka on tunnettu suhteettoman kovasta peräpäästä (pelijärjestyksessä). Krisu pehmitti taitavan Markus Vanhasen ja peli oli jo todella vaivattoman näköistä. Muut kärkijoukkueet saavat pelät,ä kunhan Krisu saa vähän lisää (squash)treenejä alle. Elias väänsi ikiliikkujaa, Erno Teittiä vastaan. Elias pelasi hienon ensimmäisen haastaen ja liikuttaen hyvin kokenutta Ernoa. Toisesta erästä eteenpäin bensa alkoi olla Eliaksella loppu ja dieselillä kulkeva Erno painoi tasaisen varmasti ohi. Tatu voitti varmasti nuoren Ville Koskisen. Päivän synttärisankari, joukkueen ikinuori kapteeni, Matias hoiti rutiinivoiton Mikkelin Aleksi Leskisestä.

Viikonlopun viimeisessä pelissä vastassa oli Turun Seudun Squash. Elias sai ikävän tehtävän rimpuilla rankingissa tippunutta Heke Mustosta vastaan, Krisun ollessa lepovuorossa. Atte lähti haastamaan Tommi Ryyppöä, mutta joutui vielä tämän kerran poistumaan kentältä pelkästään kokemusta rikkaampana Tommin etukenttäpelin ollessa parhaimmillaan. Tatu voitti Anssin ja viikonlopun ottelutili näyttää puhdasta 4/4. Matias jatkoi tasaisia otteita eikä ikävuodet ja synttärikakku näyttäneet painavan missään helpohkossa 3-0 voitossa Nuutti Ruokankaasta.

Turkua vastaan oli siis tyytyminen tasapeliin. ESRC kuitenkin jakaa johtoa kärkipaikkaa liigassa neljän ottelun jälkeen.

Tulokset Club Lockerissa

Ensimmäinen ClubLocker-liigakierros sujui ilman suurempia ongelmia ja tuplakierros oli mukava kokemus. ESRC on valmis seuraavaan kierrokseen Mikkelissä.

raportoi Matias Tuomi

Naisten SM-sarja avattiin tuplakierroksella Talissa

Kierros pelattiin miesten kanssa samaan aikaan, joten tunnelma oli kohdillaan. Viime vuosista poiketen tänä vuonna olemme liikkeellä vain yhdellä joukkueella, kun HSK sai kasattua joukkueen SM-sarjaan. Tälle kierrokselle lähdimme neljän pelaajan voimin, kun Emilia Korhonen saapui Englannista pelaamaan. Joukkueen muina pelaajina ovat Sanna Koivumäki, Riikka Piekäinen ja Marja Vainio, eli kasassa on oiva sekoitus peliuran tuomaa kokemusta ja nuoruuden intoa.

Vasemmalta: Marja, Sanna, Emilia ja Riikka

Lauantaina matsit alkoivat Mikkelin aina vaarallista joukkuetta vastaan. Riikka sai vastaansa Susanna Vanhasen, joka tekee paluuta viime kauden Oulun kierroksen loukkaantumisen jäljiltä. Riikka hallitsi koko ajan pelin kulkua ja voitto Riikalle 3-0. Emilia sai vastaansa Saara Vanhasen ja Emilialle 3-0 voitto ilman mitään vaikeuksia. Sanna jatkoi Marianna Närheä vastaan siitä, mihin muut pelaajat olivat jääneet eli myös Sannalle 3-0 voitto. Kausi avattiin siis upeasti voitolla Mikkeliä vastaan!

Lauantaina pelasimme vielä Squash Nalleja vastaan. Porin joukkue on tällä hetkellä nuorin joukkue SM-liigassa, mutta kesällä pelaajat ovat ottaneet huomattavia kehitysaskeleita! Marja pelasi Viola Joutsia vastaan erittäin tiukan matsin, mutta onnistui vääntämään pelistä 3-1 voiton. Emilia jatkoi vakuuttavia otteitaan Kamilla Stengårdia vastaan ja kirjautti nopeasti lukemiksi 3-0. Riikka pelasi Poriin vuokralle tullutta Saana Valasmaa vastaan. Riikalle myös 3-0 voitto, joten espoolaisille niin ikään 3-0 voitto Squash Nalleista.

Sunnuntaina jatkoimme viime vuoden mestareita HSRC:tä vastaan. Riikka aloitti erittäin lupaavasti Michaela Björnströmiä vastaan, mutta todella harmittavasti Riikan polvi hajosi ottelun puolivälissä. Riikka oli vielä palaamassa kentälle, mutta vamman laatu oli sen verran vakava, että tie vei seuraavaksi lääkäriin. Emilialla vastaan asettui Riina Koskinen, joka on juuri syksyllä muuttanut Saksaan harjoittelemaan. Emilian peli rullasi hyvin ja tuloksena 3-0 voitto Riinasta. Sanna sai vastaansa Henrietta Huuhkan, mutta tällä kertaa Hetta vei ottelun 3-0. Sannan viimeaikaiset loukkaantumiset ja harjoittelemattomuus näkyi ottelussa, mutta positiivisia asioitakin siellä oli. HSRC:tä vastaan siis 2-1 tappio.

Viimeisenä vastaan asettui sarjaan uutena tullut HSK. Marja päätyi pelaamaan Riikan loukkaantumisen myötä Johanna Penttilää vastaan. Lyhyt varoitusaika ei Marjaa haitannut, vaan hän pystyi taistelemaan 3-1 voiton. Etenkin pelin viimeinen erä oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun, mutta Marjalta erittäin tärkeä voitto. Emilia pelasi Meeri Särkkää vastaan ja hoiteli pelin 3-0. Mainittakoon, että EK ei hävinnyt erääkään viikonlopun aikana!! Päivän viimeisessä ottelussa Sanna sai vastaansa Katri Aalto-Setälän. Tiukka vääntö kääntyi Katrin eduksi 3-1, mutta kuitenkin 2-1 voitto HSK:sta.

Viikonlopun saldona oli siis neljästä pelistä kolme voittoa ja sijoituksena runkosarjan toinen sija. Viikonlopusta jäi kaksijakoiset tunnelmat Riikan loukkaantumisen myötä. Tsemppiä Riikalle kuntoutumiseen! Pelasimme jo sarja-avauksessa puolet peleistämme, joten meillä on enää kaksi kierrosta jäljellä. Seuraavan kerran suuntaamme Poriin pelaamaan 3.11.

Tulokset Club Lockerissa

raportoi kapteeni Sanna

Liigaraportti miesten ESRC II – 1-divisioona – Kotikierros Esport Center

ESRC II:llä oli samankaltaisia haasteita kuin mitä III:llakin. Etukäteen spekuloiduista runkopelaajista sekä Timbergin Tero että Ville Salkala ovat loukkaantumisten johdosta sivusta todennäköisesti koko liigakauden, ja avauskierros ajoittui juuri samalle viikonlopulle kv-junnuturnauksen kanssa, joka tarkoitti sitä että Ville Ruismäki ja Tommi Lind olivat poissa rosterista.

Onneksi saatiin kuitenkin III –joukkueen kapteenin Harryn kanssa suhmuroitua siihen malliin että Tuomo Pohjamies tuli paikkaamaan II:seen ja Pode Kela lähti III:sen mukaan Poriin, joten saatiin kuin saatiinkin joukkue kasaan kokoonpanolla Tuomo Pohjamies, Joel Rouste, Iiro Stubin.Vasemmalta: Joel, Iiro ja Tuomo

Kolmen pelaajan joukkue tarkoittaa toki sitä ettei loukkaantumisiin ole varaa, ja etukäteen hieman jännitti, kun flunssaa on ollut liikkeellä sekä allekirjoittaneella että Tuomolla.

Ensimmäistä kertaa liigakapteenina ja liigakierrosta järjestämässä ollut Iiro oli alkuun hieman helisemässä järjestelyiden ja Club Lockereiden kanssa, ihan hirveästi ei ollut aikaa perehtyä järjestelmään, joten Iiro teki päätöksen, että tämä kierros vedetään ns. ”vanhan liiton” – meiningillä perinteisiä analogisia menetelmiä hyödyntäen. Paikalle oli saatu hieno kuuden joukkueen nippu, ja pienen alkusähläyksen jälkeen saatiin kaikki kertalisenssit hoidettua, pelit pelattua hyvässä hengessä ja hyvin aikataulussa. Monesta matsista muodostui tiukkoja näytelmiä, ja mieleen jäi erityisesti SQ-88 :n ja HSK:n välinen ottelu. Santtu Puurunen – Juho Halonen sekä Ilkka Aarto – Rasmus Sirkiä. Molemmat pitkiä kovavauhtisia viisieräisiä matseja!

ESRC II aloitti siis TSSq:ta vastaan ja ykkösten ottelussa Tuomo otti yhteen nuoren Santtu Elon kanssa. Santtu on kovassa ja nopeassa kunnossa ja tällä kertaa Tuomon trademarkshotit etunurkkiin jäivät hieman liian korkeaksi tai napsahtivat peltiin, jolloin Santtu pystyi kovalla liikkeellä pitämään painetta yllä, matsi 3-0 Santulle.

Joel sai samaan aikaan vastaansa kokeneen ketun Juha Kuuluvaisen. Ottelu eteni tasaisesti ja erävoittoja vaihdeltiin, kunnes päästiin viidennen erän 10-10 tilanteeseen. Erittäin harmittavasti Juha sai tiukkojen vaiheiden jälkeen painettua ratkaisevan pallon itselleen ja viides erä 14-12 TSSq:lle.

Viimeisenä Iiro otti yhteen Santun veljen Samulin kanssa kakkosten matsissa. Samuli oli yllättävän kesy ja liikkeessään uninen eikä Iirolla ollut suurempia vaikeuksia ottaa suhteellisen nopea 3-0 voitto. Koko ottelu siis TSSq:lle 2-1, Joelin matsi olisi voinut helposti kääntyä voitoksikin, harmittavasti nyt näin.

Toisessa ottelussa vastaan tuli HSK, joka oli liikkeellä hyvällä joukkueella. Ykköspaikkaa pelasi kovalla liikkeellä ja fysiikalla varustettu Riku Salminen, kakkosena entinen junnutähti Rasmus Sirkiä ja kolmosena myös erittäin kova luu Juho Halonen. Ykkösten ottelussa ensimmäiset kaksi erää jaettiin, ja allekirjoittaneesta tuntui siltä, että jos vain Tuomo saisi pidettyä lyöntinsä tarkkana, olisi matsissa mahdollista neutralisoida Rikun kova liike. Monessa pallossa näyttikin, että Tuomo juoksutti Rikua nurkasta nurkkaan, mutta kun vastassa on kovaliikkeinen kaveri, pitää pallot myös ratkaista hyvällä prosentilla. Kolmannessa ja neljännessä erässä Tuomon tarkkuus laski juuri sen ratkaisevan verran että Riku pääsi molemmissa erissä liian pitkälle karkumatkalle, jotta sitä olisi enää voinut tavoittaa. Matsi siis Rikulle 3-1.

Kolmosten pelissä Joelilla oli vastassa kovan pelin SQ88:aa vastaan pelannut Juho Halonen. Juhoa ei tosin edellinen matsi näyttänyt väsyttävän ja Joel sanoi erätauolla, että molemmissa kantapäissä tuntui pistävä kipu, joka näkyi kentällä hyvin rajallisena liikkeenä. Juhon tempo siis näistä asetelmista liikaa ja suhteellisen nopea 3-0 voitto hänelle.

Kakkosmatsissa pelattiin kokonaisottelun kannalta siis jo merkityksetöntä matsia Iiron ja Rasmus Sirkiän välillä. Ensimmäisessä ja toisessakin erässä Rasmuksella oli jo 9-5 johto, mutta Iiron peli kulki erinomaisesti ja erät ratkesivat aika maagisiin tappolyönteihin joiden hakemiseen edes Rasmuksen erinomainen liike ei riittänyt. Kolmannessa erässä Rasmus selkeästi jo alkoi antaa periksi, kun Iiro sai alkuun hyvän johdon. Matsi siis Iirolle puhtaasi 3-0, mutta valitettavasti jälleen itse ottelu 2-1 HSK:lle.

Tulokset Club Lockerissa

Kaiken kaikkiaan mukava kierros tunnelman kannalta, ja onnistuimme jopa löytämään Juho Halosen kadonneen kännykän, joka oli pudonnut katsomorakenteiden tukipilarin sisään (!). Onneksi voimistelijoista löytyi riittävän pienikätisiä apureita kalastamaan kännykkä ulos ja kaikki pääsivät hyvillä mielin kotimatkalle!

Raportoi kapteeni Iiro

Naisten II- ja III-joukkueet pitkästä aikaa Mansessa

On erittäin ilahduttavaa, että Squashliigaan on naisten puolelle tälle kaudelle saatu uusia joukkueita: TSK tekee paluun muutaman vuoden tauon jälkeen ja HSK perusti II-joukkueen. Tervetuloa mukaan! Kouvolan joukkue jäi sarjasta pois, kuten myös ESRC:n IV-joukkue, kun osa ESRC:n SM-tason naisista siirtyi HSK:n riveihin kesän aikana. ESRC:n viime kauden III ja IV ovat nyt siis II ja III. Viidentenä joukkueena sarjassa jatkaa SquNa II kovaa vauhtia kehittyvällä juniorijengillään.

ESRC:n jengit lähtivät sunnuntaina 30.9. aamukahdeksalta Espoosta kahden auton ja yhden pysähdyksen taktiikalla kohti Tampereen Tenniskeskusta. Joukkueiden kokoamisessa oli haasteita, kun III-joukkueen runkopelaajat Jane Kotila ja Nea Ollikainen olivat Tanskassa kv-junnukisoissa ja II-joukkueen pelaajia oli mitä moninaisimmilla mökkireissuilla. III-joukkue oli kaivanut naftaliinista kokeneet kyvyt: Katariina Berggrenin, Tiina Koivun sekä Raila Luhtalan. Kakkosjoukkue oli selvästi nuorempi, kun mukana oli liigadebyyttinsä tehnyt 14-vuotias Aada Borgström, aina luotettava Inka Luhtala sekä joukkueen kapteeni, Morgan Xiao-Berglund.

Porukkaa oli varsin mukavasti paikalla Tennarilla, kun muilla joukkueilla oli varapelaajia, kapteeneja ja autonkuljettajia paikalla. Tässä ryhmäkuvassa kaikki kierroksella pelanneet, viiden joukkueen jäsenet.

Me espoolaiset pääsimme aloittamaan keskinäisellä välienselvittelyllä, joten rankingin mukaan, kun pelataan, niin kolmosjoukkueen Katariina sekä kakkosjoukkueen Aada asettuivat ensimmäisinä kentälle. Katariinalla on ollut peleistä taukoa, mutta vanhat taidot eivät olleet kadonneet ja kokenut kehäkettu ei nuorelle juniorille paljon tilaisuuksia antanut. Samaan aikaan toisella kentällä oli vuorossa kapteenien kohtaaminen. Siinäkin ikä ja kokemus olivat rautaa, kun Raila otti selvän 3-0 voiton Morganista. Kakkosten pelissä kokeneempi, eli Tiina sai kyllä yhden erän, mutta muut kolme vei Inka varsin tasaisen väännön jälkeen. ESRC III – ESRC II 2-1.

Sitten oltiinkin tuomarointivuorossa ja mukanamme olleilla tableteilla tuomarointi sujui Club Lockerilla hyvin, kunhan oltiin ensin päästy kirjautumaan monen klikkauksen kautta sisään itse otteluun. On oikein mukavaa, että sekä Erja Toivonen että Heli ”ex-ESRCläinen” Mäkelä ovat tehneet comebackin squashin kilpakentille HSK:n riveissä!

ESRC II pääsi seuraavaksi ottelemaan porilaisten nuorta joukkuetta vastaan. Jälleen kävi niin, että Morgan ja Aada olivat ottavina osapuolina häviten kumpikin melko selvästi 0-3 ja joukkueen kakkospelaaja Inka toi yhden voiton joukkueelle. Ottelu Roosa Joutsia vastaan päättyi 3-0 Inkalle, mutta taisto oli varsin tasainen. Vaikka Aadalle tulikin kaksi tappiota, niin hänen liigadebyyttinsä oli oikein onnistunut ja hymy säilyi kasvoilla koko päivän, mahtavaa Aada! ESRC II – SquNa II 1-2.

Sitten oli ESRC III:n vuoro mittauttaa tamperelaisten taso. Kolmospelaajien kamppailussa Katariina oli heti alusta lähtien hereillä ja hoiti ottelun Minna Mäkelää vastaan numeroiden valossa varsin selvästi. Takalan Annika on tottuneempi pomputtelemaan koripalloa, joten Tiinalla ei ollut Annikaa vastaan suuria vaikeuksia, 3-0 myös Tiinalle. Ykkösten ottelussa Raila luuli kahden erän jälkeen, että Ylikosken Heidi on melko helppo nakki, mutta ei se sitten ihan niin mennytkään. Heidi sai otetta ottelusta vieden kolmannen erän. Neljännessä erässä Raila sai taas sen vähän paremman vaihteen silmään, tuloksena erä 11-7 ja ottelu 3-1. ESRC III – TSK 3-0.

Kiitokset kierroksen järjestäneelle TSK:lle hyvistä järjestelyistä ja kaikille joukkueille mukavista peleistä! Kunhan Club Lockerin kirjautumista saadaan helpotettua, niin saadaan pelit käyntiin jatkossa näppärämmin ja nopeammin. Marraskuun alussa pelataan (jälleen sunnuntaina) Porissa. Paluumatkalla takaisin Espooseen pysähdyimme Lahdesjärven ABC:lle lounaalle ja tihrustimme kännykästä, kun ESRC:n Ville Ruismäki otti komean finaalivoiton tanskalaisesta vastustajastaan Danish Junior Openissa. Hyvä Ville! Hyvä Team Finland! Hyvä squash!

Tulokset Club Lockerissa

Raportoi kolmosjoukkueen kapteeni Raila

P.S. Tässä vielä kumpikin joukkue omassa potretissaan.

Vasemmalta: Inka, Morgan, Aada

Vasemmalta: Katariina, Tiina, Raila

Miesten ESRC V 2 DIV B-lohko

Oli erittäin valitettavaa, että runkosarjan ensimmäiselle kierrokselle ei ESRC V saanut joukkuetta jalkeille Jyväskylään. Tästä johtuen saaliina kaksi tappiota ja nolla sarjapistettä. Toivottavasti seuraavalle kierrokselle saadaan joukkue hyvissä ajoin varmistettua.

Tulokset Club Lockerissa

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja