ESRC:n kausi 2017-2018 alkaa, tervetuloa mukaan!

ESRC:n kauden 2017-2018 juniorien ja aikuisten valmennukset käynnistyvät Esport Centerissä ja Kivenlahti Squashissa tiistaina 15.8.2017. Viime kaudella mukana olleille on sähköpostitse lähetetty alustavat treeniaikataulut. Ota yhteys info@esrc.fi, jos et epähuomiossa ole saanut viestiä!

Jos haluat aloittaa squashin, niin ilmoittaudu starttikursseillemme, joita alkaa 22.8. lähtien. Kursseilla on vielä tilaa! Tai voit tulla suoraan valmennusryhmiimme, joita löytyy sekä junioreille että aikuisille. Lähetä viestiä info@esrc.fi, niin etsitään sinulle sopiva ryhmä, jossa harrastaa maailman hauskinta mailapeliä! Tai tule kokeilemaan squashia maksutta kokeilukertoihimme.

Seuraillat starttaavat: Kivenlahdessa pe 18.8. klo 17-20 (huomaa tunnilla aikaistunut aika!) ja Esportissa la 19.8. klo 14.45-18.45. Tervetuloa mukaan! ESRC:n kauden 2017-2018 tapahtumakalenteri julkaistaan lähiaikoina. Squashliiton alustava kilpailukalenteri 2017-2018.

Squashlisenssi ja -vakuutus kannattaa hankkia heti kauden alussa! Kilpailuihin osallistuaksesi ne ovat pakollisia, mutta ne ovat erittäin suositeltavia myös kaikille ohjatuissa treeneissä käyville, koska tyypillisesti tavallinen tapaturmavakuutus ei treeneissä sattuneita vahinkoja korvaa. Seniori-ikäisille eli 31.7.1982 tai aiemmin syntyneille squashin harrastajille on nyt tarjolla edullinen S-lisenssi, joka on voimassa ilman rajoituksia. Lue lisää ja hanki omasi!

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja