Pikkuväki squashkentillä


Espoo Squash Rackets Club järjesti kevään aikana päiväkotiryhmille squashin tutustumistunteja. Innokkaat 4-6-vuotiaat pääsivät tutustumaan squashin alkeisiin valmentaja Mannu Värren johdolla. Suurin osa ryhmistä kävi Esport Centerin squashkentillä pelailemassa. Lisäksi Mannu ohjasi tunteja päiväkotien tiloissa.

Heittelimme ja pomputtelimme palloa ja harjoittelimme mailan käsittelyä. Lopuksi pelailimme lasten taitotasoon sopivia minipelejä. Päiväkodin tiloissa onnistui melkeinpä samat jutut kuin squashkentälläkin. Kaikkiaan noin 100 lasta pääsi tutustumaan heille uuteen lajiin. Lapset harjoittelivat innolla ja oli mukava nähdä, miten nopeasti lapset oppivat uutta.

Jos haluat tutustuttaa lapsesi päiväkotiryhmän tai koululuokan squashiin, niin ota yhteys: info@esrc.fi ja sovitaan toteutus. Kokeilun jälkeen lapsi, nuori tai aikuinen voi tulla squashin starttikurssillemme tai suoraan sopivan tasoiseen valmennusryhmään.

Tervetuloa pelaamaan squashia hyvässä seurassa!

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja