ESRC:n joukkueiden liigakierrosraportit 1.4.2017

Miesten ESRC V Merihaassa – kiitokset kaudesta!

ESRC-V pelasi kauden viimeisen liigakierroksen Merihaassa HSRC:n isännöimänä. Matkassa oltiin joukkueella Vesa Kylmälä, Karl-Kristian Högström, Marko Lappalainen, Eino Vaarala ja Akif Ali. Vastassa olivat kova MetStone II ja HSRC III.

Tuloksellisesti viimeisestä kierroksesta ei ole paljoa kerrottavaa. Ainoan voiton otti Akif HSRC:n Markku Laurenia vastaan. Toinen piste tuli wo:lla MetStonelta. Molemmat ottelut siis 1-3.

Joukkuehenki on V-jengissä tällä kaudella kuitenkin ollut hieno. Oli lopputulos mitä tahansa, niin jokaisella pelireissulla on ollut hauskaa pelata ja kaikki ovat tsempanneet toisiaan – jopa WhatsAppin välityksellä, jos ei paikalle ole päässyt. Uusia tulokkaita tuli mukaan peräti neljä: Vesa Kylmälä, Tuomo Kekoni, Marko Lappalainen ja viimeisille kierroksille vielä Akif Ali. Kun tulokkaiden lisäksi joukkueessa oli mukana kourallinen kokeneempia pelimiehiä, niin pelaava kokoonpano saatiin aina kasaan kivuttomasti. Kapteeni kiittää siitä.

Ensi kaudesta tulee toivottavasti yhtä mukava ja tuloksellisesti vähän parempi. Nyt treenataan kesä ja syksyllä aloitetaan rennolla otteella mailaa turhaan puristamatta. Tästä on hyvä jatkaa!

Ottelutulokset ja pistetilanne SSqL:n sivustolla

Raportoi, kapteeni-Kalle

Miesten V-joukkueen lisäksi 1.4.2017 pelasi myös ESRC:n miesten IV-joukkue. Heidän raporttiaan vielä odotellaan. Tässä heidän lohkonsa ottelutulokset ja pistetilanne SSqL:n sivustolla.

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja