ESRC:n Squashleirit kesällä 2017, tervetuloa!

ESRC:n kesän 2017 SQUASHLEIRIEN ilmoittautumisaikaa on jatkettu 22.5. asti, tervetuloa mukaan kaikki 8-19-vuotiaat! Squashleirejä on luvassa kaksi, koululaisten kesäloman kahdelle ensimmäiselle viikolle 5.-9.6. ja 12-16.6. ja kummassakin ESRC:n päävalmentaja Tommi Lind toimii myös leirin päävalmentajana.

Leiripaikkana on Esport Center, Tapiola, Espoo. Tutustu leiri-infoon ja ilmoittaudu mukaan! Leiriläiset jaetaan tasoryhmiin, joten aloittelijat, kilpapelaajat ja kaikki siltä väliltä ovat tervetulleita! Leirit on tarkoitettu KAIKILLE squashia jo treenaaville tai siitä kiinnostuneille junioreille!

Leirimaksuun sisältyy pelivälineet eli juniorille sopiva squashmaila, pallo ja suojalasit (tarvittaessa) lainaan sekä päivittäinen välipala. Omat sisäpelitossut, shortsit ja T-paita ovat hyvä treeniasu!

| Squashleirin leiri-info |

| Ilmoittaudu tästä mukaan – Enter here |

Kesän parhaat squashleirit järjestää Espoo Squash Rackets Club ry. Tervetuloa mukaan!

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja