Joululoman squashleirillä hyvä meininki

ESRC järjesti joululomalla 2.-3.1.2017 kaksipäiväisen squashleirin kaikentasoisille pelaajille, ja mukana leirillä oli ilahduttavasti yhdeksän iloista pelaajaa. Vierailevia tähtiä oli Porista saakka, kun Squash-Nalleista oli mukana neljä tulevaisuuden lupausta. Mukaan saatiin myös kaksi rohkeaa aloittelijaa, jotka pääsivät squashin saloihin käsiksi nopeasti.

Pelaajat jaettiin tasoryhmiin ja tekemisestä nauttivat selkeästi kaikki. Ohjelmassa käytiin läpi peruslyöntiä, volleytä sekä stoppareita ja tietenkin pelattiin mahdollisimman paljon. Kiitoksia kaikille osallistujille! Seuraavalla joululomalla otetaan uudestaan! Muistakaa myös ESRC:n kesäleirit tulevana kesänä!

Raportoivat
Tommi Lind, ESRC:n päävalmentaja ja Sanna Koivumäki, apuvalmentaja

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja