Jokisen Tapsa Tonttucup 2013 mestariksi

Aikuisten_tonttucupLauantaina 23.11.2013 oteltiin Esport Centerissä aikuisten Tonttucup, joka pelattiin tällä kertaa lohkoissa, normaalina kaksinpelinä, kuukausiskabojen tapaan. Paikalle saapunut porukka jaettiin neljään lohkoon: kaksi kovempaa lohkoa ja kaksi vähän vähemmän kovaa. Pelureita oli paikalla 13 ja ottelut pelattiin paras kolmesta.

IMG_5842_200pxKärkilohkojen finaalissa kohtasivat Liljan Harry ja Jokisen Tapsa, joista jälkimmäinen vei Tonttucup-mestaruuden. Pronssille itsensä selvitti Piekäisen Riikka jättäen Kivistön Mikon neloseksi. Alempien lohkojen voittajaksi selvisi Vähämaan Vesa. Tässä vielä kaikki mukanaolijat sijoittumisen mukaisessa järjestyksessä: Tapio Jokinen, Harry Lilja, Riikka Piekäinen, Mikko Kivistö, Hessu Hassinen, Kari Aalto, Vesa Vähämaa, Erkki Pyre, Raila Luhtala, Kari Hakuli, Guy Sundman, Ilkka Forsell, Eeva Sihvo.

Illalla jatkettiin 18 hengen voimin Manalan Snellman-kabinetissa pikkujoulutunnelmissa hyvän ruoan ja juoman parissa. Illan kohokohta oli Jarkin kutsuminen seuran puheenjohtajaksi.

Kiitokset kaikille mukanaolleille!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja