ESRC:n kausi 2019-2020 alkaa, tule mukaan!

ESRC palasi kultakantaan Squashliigassa keväällä 2019

ESRC:n kauden 2019-2020 juniorien ja aikuisten valmennukset käynnistyvät Esport Centerissä ja Kivenlahti Squashissa maanantaina 12.8.2019. Viime kaudella mukana olleille lähetetään alustavat treeniaikataulut meilitse viikolla 32. Ota yhteys info@esrc.fi, jos jäät ilman viestiä!

Jos haluat aloittaa squashin, niin ilmoittaudu starttikursseillemme. Tai voit tulla suoraan valmennusryhmiimme, joita löytyy sekä junioreille että aikuisille. Lähetä viestiä squashakatemia@esrc.fi, niin etsitään sinulle sopiva ryhmä, jossa harrastaa maailman hauskinta mailapeliä!

Seuraillat starttaavat: Kivenlahdessa pe 16.8. klo 17-20 ja Esportissa la 17.8. klo 14.45-18.45. Tervetuloa mukaan! ESRC:n kauden 2019-2020 tapahtumakalenteri julkaistaan lähiaikoina. Squashliiton tapahtumakalenterin kaudelle 2019-2020 löydät tästä linkistä.

Squashlisenssi ja -vakuutus kannattaa hankkia heti kauden alussa! Kilpailuihin osallistuaksesi ne ovat pakollisia, mutta ne ovat erittäin suositeltavia myös kaikille ohjatuissa treeneissä käyville, koska tyypillisesti tavallinen tapaturmavakuutus ei treeneissä sattuneita vahinkoja korvaa. Seniori-ikäisille eli 31.7.1984 tai aiemmin syntyneille squashin harrastajille on tarjolla edullinen S-lisenssi, joka on voimassa ilman rajoituksia. Lue lisää ja hanki omasi!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja