ESRC:n mestikset siirretty syyskaudelle!

ESRC:n vuoden 2019 mestaruuskilpailut on siirretty vähäisen osallistujamäärän johdosta syyskaudelle 2019. Ajankohta päätetään, kunhan kansallinen kisakalenteri on selvillä elokuun alussa. 11.5. seurailta normaalisti Esport Centerissä.


Tervetuloa mukaan ESRC:n mestaruuskilpailuihin, jotka on tarkoitettu seuran kaikille jäsenille, sekä junioreille että aikuisille lauantaina 11.5.2019 Esport Centeriin!

Mestikset alkavat klo 10 Esport Centerissä ja päättyvät klo 18:aan mennessä. Squashkoululaisten Taitorata aukeaa klo 15.30. Otteluiden päätyttyä jaetaan mestaruusmitalit, joku kilpailun osallistuja saa salaisen komitean päättämän Taistelijan maljan, junioreita palkitaan diplomeilla sekä ESRC:n kauden 2018-2019 valmentaja julkistetaan. Kilpailuosallistuminen 10€, osallistumismaksut kortilla tai käteisellä paikan päällä. Taitorata on maksuton. Kaikille osallistujille on tarjolla pientä purtavaa.

Lisätietoja – more info: Raila Luhtala, raila.luhtala(at)esrc.fi, puh. 050-555 83978.

Kutsu – Invitation (in Finnish only)

Tervetuloa mukaan koko ESRC!


    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja